Paaugliui nosį per vestuves sulaužęs jaunikis sutramdytas antrankiais

Pasvalio rajone per vestuves kilusio konflikto metu penkiolikamečiui buvo sulaužyta nosis. Paaugliui smūgiavo pats jaunikis, kuris ką tik buvo sumainęs aukso žiedus su berniuko motina.

Jaunikis paaugliui sulaužė nosį.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Jaunikis paaugliui sulaužė nosį.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Aug 3, 2012, 12:42 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:12 PM

Meškalaukio kaime gyvenantys 36-erių Rasa L. ir 30-metis Mantas L. antradienį šventė savo sutuoktuves. Pora kartu gyveno jau šešerius metus. Tačiau dabar nusprendė oficialiai įteisinti savo santykius.

Nors iš pirmosios santuokos moteris jau turi tris vaikus, ji panoro tikrų tradicinių vestuvių. Todėl nuotaka vilkėjo baltą suknelę su šydu, jaunikis pasidabino juodu kostiumu.

Vestuvėse skraidė lėkštės

Tačiau vestuvių puotoje praėjus vos pusvalandžiui po vidurnakčio balta nuotakos suknelė nusidažė krauju. O vestuvinis dviejų aukštų tortas buvo ištėkštas ant žemės. Tradicinėje vestuvių puotoje pasirodė ir netradiciniai personažai – tikri policijos pareigūnai.

Apie vidurnaktį vestuvininkai įsismagino. Tiesa, išgėrus naminio alaus jiems kilo ūpas ne tik šokti ir linksmintis. Šventės šeimininkas Mantas L. ėmė aiškintis santykius su piršliu.

Įsiaudrinęs neblaivus jaunikis kažko paklausė išeiti susiruošusio paauglio. Berniukas net nesuprato nerišlaus patėvio klausimo. Bet įsiaudrinęs vyras nelaukė atsakymo ir trenkė kumščiu paaugliui į nosį.

Berniukas apsipylė krauju.

Šis apie patirtą smurtą papasakojo savo vyresniems giminaičiams, kurie nebuvo pakviesti į vestuves. Jie įsiveržė į vestuvininkų namus ir sukėlė muštynes. Jų metu vyrai stumdėsi ir kumščiavosi, skraidė lėkštės, tortas nukrito ant žemės.

Dėl sugadintos puotos įniršusi nuotaka iškvietė policijos pareigūnus. Tačiau kai jie atvyko, šeimininkė niekam nebeturėjo pretenzijų.

Jaunikis – už grotų

Kitą dieną seniūnijos socialinė darbuotoja nuvyko į vestuvininkų namus. Šį vizitą paskatino gandai apie sumuštą paauglį. Berniuko motinos Rasos L. šeima yra socialinės rizikos šeimų sąraše.

Trečiadienį pas medikus nuvežtam 15-mečiui buvo diagnozuotas nosies lūžis. Tiesa, tą dieną berniuko motinos vestuvių puota tebesitęsė. Kieme garsiai skambėjo muzika. Vestuvininkai apgailėjo suniokotą tortą.

Linksmybes nutraukė pas jaunavedžius kieme vėl pasirodę policijos pareigūnai. Jie sulaikė jaunikį ir uždarė jį į areštinę.

Ragavo kalinio duonos

Mantas L. jau ne pirmą kartą atsiduria teisėsaugininkų rankose. Jis buvo teistas už moters išprievartavimą ir mažamečio savo sūnaus sumušimą.

Ši santuoka Mantui L. yra jau antroji. Iš pirmosios santuokos 30-metis vyras turi 6 vaikus. Jo antroji žmona taip pat turi tris vaikus iš pirmosios santuokos. Jauniausiam jų – 13 metų.

Du iš trijų nuotakos sūnų gyvena kartu su tėvu jo motinos, savo močiutės, namuose. Rasa L. su savo pirmuoju vyru pragyveno 17 metų ir oficialiai išsiskyrė prieš porą mėnesių.

Visiems buvo žinoma, kad pirmojoje šeimoje ji nuolat patirdavo sutuoktinio smurtą.

Tačiau ir antras Rasos L. išrinktasis jau pirmąją vestuvių dieną pavertė kruvinomis muštynėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.