Iškrypėlį išvijo iš autobuso

Dėl maršrutiniame autobuse Vilnius–Rokiškis kilusio neįprasto incidento buvo išlaipintas ir policijoje apklaustas keleivis. Įsistebeilijęs į netoliese sėdinčią merginą jis ėmė masturbuotis.

Neįprastą molėtiškio elgesį pastebėjo keleivė. Mergina pajuto, kad netoliese sėdintis vyras nenuleidžia nuo jos akių.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Neįprastą molėtiškio elgesį pastebėjo keleivė. Mergina pajuto, kad netoliese sėdintis vyras nenuleidžia nuo jos akių.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė („Lietuvos rytas“)

Aug 7, 2012, 11:47 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:07 PM

Utenos policijos budėtojams apie autobuse besimasturbuojantį vyrą buvo pranešta šeštadienį 8 valandą.

Molėtuose į autobusą įlipęs 37-erių A. S. nepasiekė savo kelionės tikslo Utenos.

Kiek pavažiavusiam jam teko iš autobuso persėsti į policijos automobilį. Nuvežtas į policijos komisariatą jis turėjo pasiaiškinti dėl nepagarbos aplinkiniams ir viešajai tvarkai.

Taip pat buvo patikrinta, ar vyras nėra apsvaigęs. Tačiau jis buvo visiškai blaivus.

Neįprastą molėtiškio elgesį pastebėjo keleivė. Mergina pajuto, kad netoliese sėdintis vyras nenuleidžia nuo jos akių. Negana to, nekreipdamas dėmesio į aplinkinius, jis įkišo ranką sau į kelnes ir bandė save lytiškai patenkinti.

Mergina sutriko, paskui ėmė garsiai piktintis. Keleiviai skubiai paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir pranešė apie chuliganiškai besielgiantį vyrą.

Utenos policijos komisariato Nusikaltimų skyriaus viršininkas Rimantas Turovas sakė, kad su tokiu incidentu darbo praktikoje dar nebuvo susidūręs.

Tiesa, panašių nusikaltimų pasitaiko nuošaliuose miesto parkeliuose. Šiltuoju metų laiku ten pasitaiko ekshibicionistų. Jie gąsdina pro šalį einančias moteris ir merginas, viešai demonstruodami joms savo lyties organus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.