„Oze“ užsimušė policijai gerai žinomas kaunietis

Sostinės pareigūnai išsiaškino, kad trečiadienio Vilniaus prekybos centre „Ozas“ iššokęs iš antro aukšto užsimušė 37-erių metų Kauno miesto gyventojas S. V.

Nustatyta, kad "Oze" užsimušęs vyras yra atvažiavęs iš Kauno.<br>Skaitytojo nuotr.
Nustatyta, kad "Oze" užsimušęs vyras yra atvažiavęs iš Kauno.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Aug 9, 2012, 5:09 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:44 AM

„Jis policijai gerai žinomas, už jo - didžiulis sąrašas įvairiausių pažeidimų, buvo sulaikytas ir dėl vagysčių ir dėl įvairių kitokio pobūdžio nusižengimų“, - ketvirtadienį lrytas.lt sakė Vilniaus 1-ojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Kęstutis Skendelis.

Pasak jo, tyrimas dėl vyriškio mirties priežasties nustatymo yra atliekamas, jis labai aiškus. Apklausus tiek liudytojus, tiek apsaugos darbuotojus nustatyta, kad kaunietis „Prizmoje“ pasiėmė alaus butelį ir už jį nesumokėjęs bandė išeiti.

Apsaugos darbuotojams bandant sulaikyti vyrą, šis puolė bėgti. O kai pamatė, kad pasprukti nepavyks, ryžosi šuoliui iš antro aukšto. Jis buvo mirtinas.

Iškart po nelaimės buvo pasirodę pranešimų, esą vyras ne nušoko, o buvo nustumtas apsaugos darbuotojų, K. Skendelio teigimu yra visiška nesąmonė. „Apie jokį pastūmimą negalima net kalbėti, tokio fakto nebuvo“, - tvirtino jis.

Incidentas prekybos centre „Ozas“ įvyko trečiadienį apie 16 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.