Mašiną kieme apipylė rūgštimi

Kėdainiuose odontologijos kliniką turinti kaunietė Asta Dambrauskienė nukentėjo nuo įžūlaus piktavalio – moters automobilis buvo apipiltas neaiškios kilmės skysčiu, kuris nuėdė dažus.

Toje vietoje, kur buvo užpilta rūgšties, pradėjo luptis kėbulo dažai.<br>P. Mantautas
Toje vietoje, kur buvo užpilta rūgšties, pradėjo luptis kėbulo dažai.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Kasparavičė

Sep 3, 2012, 10:26 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:05 AM

Į gydytojos automobilį nusitaikyta tuo metu, kai ji dirbo Kėdainiuose, Gegučių gatvėje, esančioje savo klinikoje „Asta”.

Automobilį „Toyota RAV4” moteris buvo palikusi šalia klinikos esančiame daugiabučio namo kieme.

Išpuolį moteris pastebėjo baigusi darbą, apie 17 valandą.

„Priėjusi prie automobilio pamačiau, kad jis kažkuo aplietas.

Skystis buvo nubėgęs per vairuotojo pusės dureles ir langą. Pamaniusi, kad tai kokios nors sultys, sėdau į automobilį ir išvykau namo į Kauną.

Tik parvažiavusi namo pamačiau, kad nuo automobilio ėmė luptis dažai. Vadinasi, tai nebuvo sultys”, – „Lietuvos rytui” pasakojo A. Dambrauskienė.

Moteris įtaria, kad mašina galėjo būti aplieta sieros rūgštimi. Patirtą žalą ji įvertino maždaug 2 tūkst. litų ir kreipėsi į policiją, kuri pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

A. Dambrauskienė tikina, kad prieš šį išpuolį nebuvo sulaukusi nei grasinimų, nei kokių nors perspėjimų.

„Niekada neturėjau priešų. Nebuvo ir mano darbu nepatenkintų pacientų. Buvo keli žmonės, kuriuos atsisakiau gydyti, bet ir su jais bendravau maloniai, konfliktų nebuvo kilę, tad nuoskaudų niekam neturėtų būti.

Tiesa, bemaž prieš penkerius metus esu turėjusi problemų su viena kėdainiške, kuriai protezavau dantis. Ta moteris man kurį laiką grasino ir šantažavo, kaltino blogai padarytu darbu ir reikalavo grąžinti pinigus.

Buvo atlikta ekspertizė, nustatyta, kad moters kaltinimai be pagrindo, savo darbą atlikau gerai. Tačiau ekspertų išvados kėdainiškės nenuramino.

Tada ji skundais užvertė Mokesčių ir Darbo inspekcijas. Tačiau ir tokiu būdu ji man nesugebėjo pakenkti.

Neabejoju, kad moteris norėjo taip pasipelnyti, nes kurį laiką ji taip šantažavo dar vieną odontologą, kuris dabar jau yra miręs. Tačiau nežinau, ar šie penkerių metų senumo įvykiai yra kaip nors susiję su išpuoliu”, – sakė A.Dambrauskienė.

Teisėsaugininkai kol kas įtariamųjų nenustatė, o A.Dambrauskienė viliasi, jog atsiras žmonių, mačiusių, kaip buvo niokojamas jos „Toyota RAV4”, juolab kad jis stovėjo prieš daugiabučio namo langus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?