Soduose prie Panevėžio liespnojo du padegti automobiliai

Naujikų kaime (Panevėžio r.) esančioje sodų bendrijoje „Papartis“ sekmadienį ugnis suniokojo du apynaujus automobilius – 2007 metų gamybos „Ford Mondeo“ ir 2008 metų „Peugeot 607“. Įtariama, kad jie buvo padegti.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Sep 3, 2012, 11:07 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:02 AM

Ugnis sodų bendrijoje „Papartis“ įsiplieskė sekmadienį, apie 1 val. 50 min. Ugniagesius iškvietė soduose gyvenantis V. L., pamatęs degantį savo automobilį „Peugeot 607“, stovėjusį gatvėje prie gyvenamojo namo. Netrukus paaiškėjo, kad dega ir šalia stovėjęs R. U. priklausantis automobilis „Ford Mondeo“.

Atvykę ugniagesiai abu liepsnojančius automobilius užgesino. Gaisro metu išdegė „Peugeot“ priekinė kėbulo dalis ir salonas. Šeimininkas nuostolius įvertino 70 tūkst. litų. Dar neiašku, kokia žala padaryta „Ford Mondeo“, nes jo savininkas išvykęs. Pastarajam automobiliui išdegė salonas bei rastas išdaužtas galinių durelių stiklas – tokiu būdu greičiausiai į jį buvo įpilta degaus skysčio.

Įtariama, kad automobiliai buvo padegti. Įvykį tiria Panevėžio rajono policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.