Sekso paslaugas internete siūliusioms merginoms - piniginės baudos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai didesnį dėmesį skyrė interneto pažinčių svetainių turinio tikrinimui.

Iš viso nustatytos 5 prostitucijos paslaugas siūliusios merginos.
Iš viso nustatytos 5 prostitucijos paslaugas siūliusios merginos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2012, 5:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:19 PM

Buvo pastebėtos kelios merginų paskelbtos anketos, kuriose nurodyta, kad, pavyzdžiui, mergina priimtų finansinę paramą, kad ji ieško vyro, moters ar kelių asmenų grupiniam seksui.

Buvo siūlomos ir erotinio masažo paslaugos, siūlomasi bendrauti su pasiturinčiais vyrais už materialinį atlygį. Viena mergina valandos trukmės susitikimą su ja įkainojo 600 litų, nurodydama, kad „seksą atlieka be tabu“.

Iš viso nustatytos 5 prostitucijos paslaugas siūliusios merginos – visos jos skelbėsi interneto pažinčių svetainėse. Dvi merginos už prostituciją įkliuvo pirmą kartą, todėl joms buvo surašyti administraciniai nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos - baudas po 150 litų.

Kitų 3 merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams pagal teritorinę priklausomybę, nes šio pobūdžio teisės pažeidimą jos jau yra padariusios antrą kartą per metus. Už tai gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Pareigūnams įkliuvo vyras, internete siūlęs intymias paslaugas vyrams. Skelbime buvo parašyta „V+V susitinkam, plotas yra, už paramą“.

Klientais apsimetę policininkai sutarė, kad atvyks dviese. Už dviejų klientų aptarnavimą 26 metų vyras pageidavo gauti 200 litų. Vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Vyras policijai įkliuvo pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.