Vilniaus pareigūnai krėtė Kalvarijų turgų

Antradienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai, siekdami išaiškinti prekybos viešosiose vietose ir turgavietėse taisyklių pažeidimus, atliko patikrinimus Kalvarijų turgavietėje ir jos prieigose.

Per reidą už Vilniaus miesto prekybos turgavietėse taisyklių reikalavimų nevykdymą 22 prekiautojai buvo patraukti administracinėn atsakomybėn.<br>Vilniaus AVPK
Per reidą už Vilniaus miesto prekybos turgavietėse taisyklių reikalavimų nevykdymą 22 prekiautojai buvo patraukti administracinėn atsakomybėn.<br>Vilniaus AVPK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 4:25 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:27 PM

Per reidą už Vilniaus miesto prekybos turgavietėse taisyklių reikalavimų nevykdymą 22 prekiautojai buvo patraukti administracinėn atsakomybėn. Pažeidėjams skirtos administracinės nuobaudos.

Be to, interneto svetainės pazintysxxx.com srityje „karšta linija“ buvo pastebėtas skelbimas, kad svetainės lankytojas siūlo įsigyti įvairių rūšių cigarečių. Pareigūnai patikrino šią viešojoje erdvėje skleidžiamą informaciją ir Vilniuje, Olandų g. 57, greta „Lukoil“ degalinės sulaikė R. J.  (gimusį 1988 m.), kuris prekiavo cigaretėmis be Lietuvos banderolių. Pas sulaikytą vaikiną rasta ir paimta 60 pakelių kontrabandinių cigarečių. Cigaretes pagal užsakymus tiekiančiam vaikinui už akcizais apmokestinamų prekių laikymo, naudojimo, gabenimo ar realizavimo tvarkos pažeidimus buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Prekiautojui gresia bauda nuo tūkstančio iki penkių tūkstančių litų su prekių konfiskavimu. Teisminiam nagrinėjimui parengta byla perduota Vilniaus miesto trečiajam apylinkės teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.