Kaunietė policijai melavo apie pagrobimą ir žaginimą

Tirdami 20-metės kaunietės pareiškimą apie praėjusį sekmadienį neva patirtą seksualinį smurtą Kauno policijos pareigūnai išsiaiškino, kad tariama žagintojų auka meluoja. Jau paneigtas merginos teiginys, esą trys nepažįstami vyrai gatvėje pagrobė ir įgrūdo į prabangų visureigį BMW X5.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad mergina melavo apie neva ją pagrobusius ir į visureigį įgrūdusius vyrus.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad mergina melavo apie neva ją pagrobusius ir į visureigį įgrūdusius vyrus.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Sep 27, 2012, 1:58 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:04 PM

Ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo Kauno Žaliakalnio policijos komisariate buvo pradėtas, kai į policiją kreipėsi 20-metė mergina.

Ji nurodė, kad praėjusį sekmadienį apie 21 val. ją grįžtančią namo pagrobė trys vyrai. Pasak pareiškėjos, išpuolis įvykdytas Žeimenos gatvės ir Sukilėlių prospekto sankirtoje, prie visą parą alkoholiu prekiaujančio baro „Banginukas“.

Policijai buvo pranešta, kad trys nepažįstami vyrai merginą jėga įgrūdo į prabangų automobilį BMW X5, nuvežę į atokią vietą ją trise išžagino, o vėliau parvežė atgal ir išmetė į gatvę.

Tirdami nusikaltimo aplinkybes policijos pareigūnai nustatė, kad jokio pagrobimo nebuvo. Šiuo metu aiškinamasi, ar mergina patyrė seksualinę prievartą. Paaiškėjus, kad mergina visą šią istoriją išsigalvojo, jai grės baudžiamoji atsakomybė už melagingus parodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.