Teismas leido suimti KTU Projektų ir priežiūros centro direktorių

Trečiadienį Kauno miesto apylinkės teismas patenkino prokurorų prašymą ir dešimčiai parų leido suimti piktnaudžiavimu tarnyba įtariamą Kauno Technologijos universiteto Infrastruktūros tarnybos Projektų ir priežiūros centro direktorių Algimantą Mickūną. Jam pareikšti įtarimai piktnaudžiavus tarnyba siekiant asmeninės naudos sau bei proteguojamoms įmonėms.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Oct 17, 2012, 7:50 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:09 AM

Lrytas.lt žiniomis, Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) agentų akiratyje A. Mickūnas atsidūrė dėl abejotino teisėtumo veiksmų kuruojant universitete vykstančius statybos bei remonto darbus.

Kartu su KTU Infrastruktūros tarnybos Projektų ir priežiūros centro direktoriumi buvo sulaikyti dar keturi asmenys, įvairių statybų bei projektavimo įmonių atstovai. Jie įtariami galimai prisidėję prie A. Mickūnui inkriminuojamų nusikalstamų veikų.

Ikiteisminį tyrimą kuruojantys Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai. Šiandien į teismą buvo kreiptasi tik dėl prašymo suimti A. Mickūną, kitiems byloje figūruojantiems asmenims skirtos kitos, su laisvės apribojimo nesusijusios kardomosios priemonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.