Kietai įmigusį vyrą pažadino pro langą įlipę gelbėtojai

Vidury nakties tėvą aplankyti susiruošęs klaipėdietis sukėlė ant kojų policiją ir ugniagesius. Ketvirtadienio naktį apie pusę trijų uostamiesčio policija gavo pranešimą, kad viename Minijos gatvės bute gali būti miręs žmogus. Pareigūnai nedelsdami nuvyko į vietą. Palipę į trečiąjį aukštą jie rado prie buto durų nerimastingai trypčiojantį vyrą, kuris ir pasiuntė nelaimės signalą. Vyras sakė atvykęs aplankyti sergančio tėvo, tačiau šis neatidaro durų, neatsiliepia ir į telefono skambučius.

Išsigandę dėl artimiesiems gresiančio pavojaus žmonės sukelia ant kojų ir gelbėtojus.<br>E. Petkutės asociatyvi nuotrauka
Išsigandę dėl artimiesiems gresiančio pavojaus žmonės sukelia ant kojų ir gelbėtojus.<br>E. Petkutės asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 2:33 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:20 PM

Pareigūnams taip pat nepavyko prisibelsti – už durų buvo visiškai tylu. Išvydę pravirą buto langą, jie nusprendė į pagalbą pasikviesti ugniagesius. Po kelių minučių atvykę gelbėtojai panaudojo ištraukiamąsias kopėčias ir pateko į vidų pro langą. Pro iš vidaus atrakintas duris įėjo ir policijos pareigūnai. Jie netrukus išsklaidė kraupius įtarimus – senyvo amžiaus vyriškis kietai miegojo savo lovoje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Albinas Strumyla teigė, jog panašių iškvietimų yra buvę ir daugiau. Įtarę, kad gali būti įvykusi baisi nelaimė, nerimaujantys artimieji sukelia ant kojų visas tarnybas. Vėliau paaiškėja, kad pavojus buvęs netikras. Tačiau tokių iškvietimų autoriai paprastai nėra baudžiami, jei jų elgesyje neįžvelgiama piktnaudžiavimo ar bandymo nevykusiai papokštauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.