Peiliu subadytas kaunietis sulaikė jį užpuolusį vagį

Bandydamas sulaikyti jo garažą apvogti ketinusį nusikaltėlį 31 metų kaunietis P. R. atsidūrė ligoninėje. Jam vagis peiliu smogė į pilvą bei krūtinę. Laimei, sužalojimai pavojaus gyvybei nekelia.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 19, 2012, 12:20 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:51 AM

Naktį iš šeštadienio į sekmadienio suveikė kauniečiui priklausančio garažo signalizacija. Į mobiliojo ryšio telefoną apie 3 val. nakties gavęs apsaugos sistemos pasiųstą žinutę, vyras kartu su draugu nuskubėjo patikrinti kas vyksta požeminių garažų masyve esančiame jų garaže.

Pasak policijos pareigūnų, į garažą atskubėję vyrai nusikaltimo vietoje užklupo vagį. Įsilaužėlis jau buvo į krepšius susidėjęs vertingesnius daiktus, dulkių siurblį, magnetolą, kelis įrankius.

Kauniečiams bandant nusikaltėlį sulaikyti, šis aktyviai priešinosi, vieną vyrų į pilvą bei krūtinę sužalojo peiliu.

Dviems vyrams vagį pavyko įveikti ir jį užrakinti garaže, tuo metu buvo iškviesti policijos pareigūnai. Tik po grumtynių 31 metų kaunietis P. R. pajuto silpnumą ir pastebėjo, kad yra sužalotas.

Vyras nugabentas į ligoninę, o nusikaltimo vietoje įkliuvusį 35 metų N. B. sulaikę pareigūnai uždarė į areštinę. Paaiškėjo, kad svetimo turtą gviešęsis ir jį sulaikiusį žmogų sunkiai peiliu sužalojęs veikėjas dėl vagysčių ir kitų nusikaltimų puikiai žinomas policijai.

Dėl vagystės ir sveikatos sutrikdymo Kauno Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, prokurorai žada kreiptis į teismą prašydami įtariamąjį suimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?