Visagine per parą trukusias išgertuves papjauti du vyrai (papildyta)

Pirmadienį, 11 val. 25 min., Visagine, Kosmoso g., nuomojamame bute, rasti nuomininkų S. G. (gimusio 1959 m.) ir J. K. (gimusio 1965 m.) lavonai su pjautinėmis žaizdomis kakluose. Nužudytuosius surado kaimynė – vesdama į lauką šunį moteris žvilgtelėjo pro praviras jų buto duris vidun ir pamatė ant grindų gulinčius du lavonus.

Pareigūnai sulaikė tris gerai policijai žinomus visaginiečius, įtariamus dviguba žmogžudyste.<br>V. Balkūnas
Pareigūnai sulaikė tris gerai policijai žinomus visaginiečius, įtariamus dviguba žmogžudyste.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-20 09:00, atnaujinta 2018-03-15 07:17

Policija tą pačią dieną sulaikė tris įtariamuosius - brolius A. P. (gimusį 1981 m.) ir  A. P. (gimusį 1987 m.) ir jų bičiulį A. D. (gimusį 1979 m.). Visi trys uždaryti į areštinę.

Pirminiais duomenimis, du vyresni vyrai ir trys jaunuoliai buvusiame bendrabutyje Kosmoso gatvėje iki žmogžudystės girtavo maždaug parą. Dėl ko kilo buto nuomininkų mirtimi pasibaigęs konfliktas, dar aiškinamasi. Tačiau naktį iš sekmadienio į pirmadienį vyrai buvo sumušti ir subadyti peiliu.

Po žmogžudystės trijulė iš buto pasišalino. Iki šiol nesurastas ir žmogžudystės įrankis. Nors išgertuvių triukšmą girdėjo ne vienas kaiminystėje gyvenantis žmogus, niekas nesikišo. Tik pirmadienį, prieš vidurdienį į lauką šunį vdusią kaimynę sudomino praviros buto, kuriame savaitgalį linksminosi kompanija, durys. Žvilgtelėjusi į vidų moteris pakraupo pamačiusi ant kambario grindų gulinčius du lavonus ir iškvietė policiją.

Nužudymu įtariami jaunuoliai – anksčiau teisti, policijai gerai žinomi, niekur nedirbantys. Jų aukos irgi ne itin teigiamos reputacijos.

Trečiadienį prokurorai planuoja kreiptis į Visagino rajono apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo – skyrimo įtariamiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.