Prahos oro uoste sulaikytų lietuvių pilvuose - 5 kilogramai kokaino

Prahos oro uosto muitinės pareigūnai suėmė tris lietuvius, kurie savo virškinamajame trakte gabeno rekordinį kiekį – apie 5 kg – kokaino. Trys Lietuvos piliečiai – du vyrai ir moteris – buvo prariję kapsules su skysto pavidalo kokainu. Taip pat jie vežė ir miltelių pavidalo kokainą. Čekijos pareigūnams jie įkliuvo pirmą kartą.

Lietuviams kontrabandininkams devynias paras teko „draugauti“ su specialiu tualetu, kol kokainas visiškai pasišalino iš jų virškinamojo trakto.<br>Čekijos muitinė
Lietuviams kontrabandininkams devynias paras teko „draugauti“ su specialiu tualetu, kol kokainas visiškai pasišalino iš jų virškinamojo trakto.<br>Čekijos muitinė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 10:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:04 AM

Du vyrai, kuriems 36 ir 60 metų, ir 33 metų moteris į Prahą atskrido iš Ekvadoro ir planavo toliau keliauti į Madridą.

Muitininkams sukėlė įtarimus kontrabandininkų elgesys ir gausus prakaitavimas. Nusiuntus į ligoninę, jie buvo peršviesti rentgenu, ir įtarimai pasitvirtino. Lietuviams kontrabandininkams devynias paras teko „draugauti“ su specialiu tualetu, kol kokainas visiškai pasišalino iš jų virškinamojo trakto, rašo lidovky.cz.

Čekų pareigūnus nustebino lietuvių vežtas kokaino kiekis. Jų žarnose iš viso buvo 133 prezervatyvus primenančios guminės kapsulės su skystu kokainu – iš viso apie 5 kg narkotinės medžiagos.

Vyrai buvo prariję po 55 kapsules, moteris – 23. Ir pačios kapsulės buvo didesnės, nei įprastai – jose buvo ne 10 g, kaip įprasta, o 38 g kokaino.

Lietuvos ambasada Čekijoje lrytas.lt sakė kol kas neturinti jokios informacijos apie Prahos oro uoste sulaikytus lietuvius.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.