Po konflikto kelyje – smūgis moteriai į veidą

Kauno policija tiria keistą konfliktą tarp vairuotojų. Sausio 18 d. rytą Domeikavos kaimo Ročių ir Parko gatvių sankirtoje į staiga sustojusį keturratį motociklą atsitrenkė moters vairuojamas „Ford Focus“. Po incidento tarp vairuotojų kilo konfliktas, per jį moteriai motociklo vairuotojas smogė į veidą ir iš įvykio vietos tiesiog nuvažiavo.

Muštynės tarp vairuotojų - įprastas reiškinys.<br>V. Balkūnas
Muštynės tarp vairuotojų - įprastas reiškinys.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Jan 25, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:40 AM

Nukentėjusi moteris tą pačią dieną kreipėsi į medikus, o šie apie sumuštą pacientę pranešė pareigūnams. Po poros dienų į keturratį atsitrenkusi ir nuo vairuotojo agresijos nukentėjusi moteris pati kreipėsi ir į policiją.

Tą pačią dieną Domeikavos policijos nuovados ir Kauno rajono policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai nustatė keturratį motociklą vairavusį vyrą ir surado transporto priemonę.

„Kol kas sunku paaiškinti keturračio vairuotojo motyvus. Kol kas neaišku ir kas kaltas dėl avarijos.  Tačiau dabar vyras bus nubaustas ne tik už viešosios tvarkos pažeidimą, bet ir už pasišalinimą iš įvykio vietos“, - sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius.

Muštynėmis pasibaigiantys konfliktai tarp vairuotojų Kaune nėra retenybė. Kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas prisimena atvejį, kurį būtų galima pavadinti tipiniu. Tiesa, konflikto atomazga buvo gan neįprasta.

Tuomet vairuotojų susidūrimas įvyko vieno Kauno prekybos centro aikštelėje. Šioje vietoje eismas buvo nukreipiamas ratu, prieš eismą važiuojantis BMW automobilis, vairuojamas treninguoto jaunuolio, sustojo priešais kitą mašiną. 

Pagal taisykles važiuojantis vyras chuliganui nenusileido ir iš kelio nesitraukė. Tuomet BMW vairuotojas iššoko iš automobilio ir atplėšęs kitos mašinos dureles trenkė jos vairuotojui į veidą. Kelių dešimčių žmonių akivaizdoje sumuštas vairuotojas galimai sumaišė pedalus ir savo automobiliu taranavo BMW.

„BMW vairuotojas, pamatęs, kas atsitiko, iškart nurimo ir pripažino savo kaltę. Tikėtina, kad kito automobilio vairuotojas taranavo tyčia. Tačiau gali būti, kad po smūgio išties sumaišė pedalus“, - svarstė D. Česnauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.