Protu nesuvokiamas žiaurumas - rastas šuo perpjauta gerkle

Prieš keletą metų vieną šuniuką numetė nuo tilto, kitą - apipylė klijais. Visai nesenai trijų mėnesių šunį žmogus padegė konteineryje. O sekmadienį vienam nelaimėliui vos pavyko išgyventi. Vaidotuose gyvenanti moteris į gyvūnų globos tarnybą kreipėsi prašydama pagalbos dėl šunelio, kuriam kol kas dar nežinomi asmenys perpjovė gerklę.

Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Jan 27, 2013, 8:03 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:05 AM

Šunelis prieš tris savaitės buvo išmestas iš mašinos. Tris savaitės neabejingi žmonės jį maitino. Šuniukas nakvodavo pašiūrėse.

Nelaimėlis šuo - jaunas, iki pusės blauzdų ūgio, šiurkščiaplaukis, juodas su rudomis dėmėmis, patinukas. Šunelis visai neturi uodegos.

Sekmadienį viena moteris pastebėjo kruviną sniegą ir priėjusi rado šuniuką perpjauta gerkle. Jis laižė moters rankas ir labai prašė pagalbos. Pamačiusi kraupų vaizdą moteris skubiai nuvežė nelaimėlį į veterinarijos gydyklą „Toto“.

Kaip portalui lrytas.lt sakė veterinarijos klinikos „Toto“ administratorė, šiuo metu vyksta operacija. „Žaizda smarkiai išdraskyta. Veterinarijos gydytoja jau užsiuvo pirmąjį žaizdos sluoksnį“, - pasakojo administratorė. Kol kas dar nežinoma, ar šuo po narkozės atsigaus, tačiau vilties yra.

Administratorės teigimu, vien per šiandien į kliniką atvežti trys šunys: „Du iš jų susižalojo patys. Šunelis su pjautine žaizda gerklėje turbūt žmogaus auka“.

Šuneliui labai skubiai reikia individualios globos ir operacijos, kuri kainuoja apie 300 lt.

Dėl globos skambinkite Rasai, tel. nr. 860650618.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?