Keršto apakinti giminės užsakė sutuoktinių žmogžudystę

Uostamiesčio pareigūnai atskleidė kraupų žmogžudystės planą. Įtariama, jog susikivirčiję giminaičiai į pagalbą pasitelkė nusikaltėlius, kurie už atlygį turėjo sumušti sutuoktinių porą ir sugadinti jų automobilio stabdžių sistemą. Nelaimės pavyko išvengti, kai mašinos vairuotoja aptiko gedimą ir kreipėsi į policiją.

Pagrindinė nusikaltimo organizatorė ir užsakovė - poros giminaitė atsidūrė areštinėje.<br>Klaipėdos policija
Pagrindinė nusikaltimo organizatorė ir užsakovė - poros giminaitė atsidūrė areštinėje.<br>Klaipėdos policija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-31 10:36, atnaujinta 2018-03-12 21:39

Užsitęsusį giminės konfliktą Klaipėdoje bandyta išspręsti siekiant pražudyti šeimą.

Nusikaltimo organizatoriai nurodė vykdytojams aukų gyvenamąją vietą, naudojamas transporto priemones ir kitą informaciją.

Tačiau įvykdyti kraupų keršto planą jiems nepavyko. Vienas iš įtariamųjų įvykdė dalį užsakymo, tačiau laimingo atsitiktinumo dėka automobilio vairuotoja aptiko gedimą ir išvengė nelaimės.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro ir Klaipėdos apygardos prokuratūros pareigūnai antradienį sulaikė nusikaltimo užsakovus, vakar jie buvo apklausti, šiuo metu sprendžiama, kokią kardomąją priemonę taikyti.

Įtariama, kad prie nusikalstamos veikos prisidėjo su organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis susiję anksčiau teisti asmenys.

Užsakymą apmokėjusiems asmenims įteikti įtarimai dėl organizavimo sunkiai sužaloti žmones. Lietuvos Respublikos Baudžiamasis kodeksas už sunkų sveikatos sutrikdymą numato laisvės atėmimą iki 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.