Medikus šiurpino ligoninėje po audringo vakarėlio atsidūręs E. Dragūnas

„Kad ir kokia ryški būtų ši Lietuvos žvaigždė, jis per daug sau leidžia. Su tokiu elgesiu darbe man dar neteko susidurti“, - po akistatos su Egidijumi Dragūnu-Selu ištarė medikas K. (vardas redakcijai žinomas - Red.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 8:32 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:20 AM

Jis buvo vienas iš medikų, suteikusių pirmąją pagalbą populiariam atlikėjui, kuris Žalgirio klinikoje atsidūrė antradienio vakarą, po audringo vakarėlio Vilniaus „Cozy“ bare.

Liudininkai, matę 35-erių dainininką bare, teigė, kad jis įsivėlė į muštynes ir prasiskėlė lūpą. Su lrytas.lt susisiekęs Žalgirio klinikos darbuotojas patvirtino, kad E. Dragūnui teko tvarstyti žaizdą veido srityje, tačiau detalių neatskleidė.

Greitosios pagalbos automobiliu į klinikas atvežtas E. Dragūnas, pasak mediko, elgėsi labai agresyviai, buvo įniršęs, keikėsi, spardėsi, spjaudėsi.

Tam, kad įsiaudrinusiam atlikėjui būtų suteikta būtina pirmoji pagalba, teko kviesti klinikos apsaugos darbuotojus, šiems trumpam pavyko nuraminti Lietuvos scenos garsenybę.

„Įtarėme, kad jis galėjo būti apsvaigęs nuo narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Norėjome atlikti kraujo tyrimus, tačiau jis nesileido ir vėl pradėjo siautėti“, - įvykius prisiminė medikas.

Pašnekovas tikino, kad grupės „Sel“ lyderiu rūpinosi visas tuo metu priimamajame budėjęs personalas – 5 darbuotojai. Tačiau atlikti kraujo tyrimų jiems nepavyko – E. Dragūnas vėl pašėlo, todėl medikai nusprendė išsikviesti policiją.  

Laukiant atvykstančių pareigūnų E. Dragūnas pasišalino iš klinikos patalpų - šalia jų jau laukė Selo draugai, pastarieji ir išsivežė dainininką.

Su E. Dragūnu portalui lrytas.lt susisiekti nepavyko. Atlikėjo širdies draugė Eleonora teigė, kad Egidijus šiuo metu yra išvykęs į užsienį. E. Dragūnas neseniai grįžo iš Azijos, kur atostogavo pusantro mėnesio.

Tačiau pats E. Dragūnas fakto, kad tą vakarą buvo klube - neneigia. Praėjus maždaug valandai po šios informacijos paviešinimo, E. Dragūnas socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino įrašą, kad jokio incidento nebuvo. „Kažkas kažkur kažką matė ir gali nuspręsti kokio aš esu girtumo, su kuo mušiausi ar nesimušiau. Aš tiesiog paslydau ant apledėjusių laiptų. Kažkieno nelaimė suteikia tiek džiaugsmo – aš stebiuosi“, – situaciją komentavo Selas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?