Nepilnamečio siautėjimo įrodymu tapo jo draugų nufilmuoti kadrai

Po išgertuvių susikaupusią energiją, niokojant jo kelyje pasitaikančius daiktus, išlieti sumanęs 17 metų šiaulietis P. P. neišvengė atsakomybės už iškrėstas eibes.

Į pareigūnų rankas patekusiame fotoaparate rasti kadrai tapo įkalčiu mieste siautėjusiems chuliganams.<br>Šiaulių AVPK nuotrauka
Į pareigūnų rankas patekusiame fotoaparate rasti kadrai tapo įkalčiu mieste siautėjusiems chuliganams.<br>Šiaulių AVPK nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Feb 25, 2013, 2:18 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:04 AM

Nepilnamečio kaltės įrodymu tapo vieno jo draugo fotoaparate aptikti vaizdo įrašai.

Paaiškėjo, kad jaunuoliai savo draugų siautėjimą filmavo. Kur būtų patekę šie vaizdo įrašai, galima tik spėlioti.

Apie Šiauliuose, Vilniaus gatvės autobusų stotelėje, siautėjančius keturis jaunuolius policijai buvo pranešta vasario 8-osios naktį.

2 val. 40 min. policijos budėtojui telefonu paskambinęs pilietis nurodė, kad keli chuliganai bando koja iškulti autobusų stotelės paviljono stiklą, o kitas – šią sceną filmuoja.

Patruliai triukšmadarius netrukus sulaikė. Kadangi autobusų stotelės paviljono stiklo chuliganams iškulti nepavyko, jie gal ir būtų išsigynę, kad nieko blogo nedarė, jei ne vieno jaunuolio rankose pastebėtas fotoaparatas.

Peržiūrėję fotoaparatu nufilmuotus vaizdus, pareigūnai įsitikino, kad šiaulietis, pranešęs apie vaikinų chuliganišką elgesį, nė kiek nemelavo.

Vaizdo įraše buvo matyti, kaip apgirtęs jaunuolis su draugu mėgina koja iškulti autobusų stotelės paviljono stiklą.

Kitame filmuotame siužete buvo užfiksuota, kaip tas pats jaunuolis Vilniaus ir Ežero gatvių sankryžoje pasišokėjęs nurauna šviesoforo stogelį, jį užsideda ant galvos, o po to numeta ant žemės ir garsiai kvatodamas nužingsniuoja.

Paaiškėjo, kad mieste siautėjo Šiaulių profesinio rengimo centro moksleivis 17 metų P. P. Alkoholio tikrintuvu šiam nepilnamečiui buvo nustatytas 1,56 promilės girtumas.

Vasario 21 d. už nedidelį chuliganizmą P. P. buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir skirta 100 litų bauda. Bausmės neišvengs ir kartu su P. P. mieste siautėjęs jo draugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.