Pasvalietis vonioje augino kanapes

Pasvalio rajono gyventojas vazonuose klestintiems augalams buvo užleidęs

Kanapes pasvalietis augino vonioje.<br>Panevėžio AVPK
Kanapes pasvalietis augino vonioje.<br>Panevėžio AVPK
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Mar 4, 2013, 4:28 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:38 PM

Pasvalietis savo namų higienos kambarį paskyrė drėgmę ir šilumą mėgstančioms kanapėms. Tačiau išpuoselėtus, išsilapojusius ir klestinčius augalus konfiskavo policija.

Praėjusią savaitę Panevėžio Vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė du biržiečius ir du Pasvalio miesto bei rajono gyventojus.

Šie policijai žinomi vyrai buvo įtariami narkotinių medžiagų platinimu. Pirmiausia pareigūnams įkliuvo du biržiečiai - 17 ir 22 metų jaunuoliai.

Įtarta, kad jie iš 22 metų pasvaliečio A. B. pirko narkotinių medžiagų. Atlikus kratą narkotinių medžiagų laikymu įtariamo pasvaliečio bute, rasta nemažai įkalčių.

A. B. namuose buvo rastas nedidelis kiekis kanapių, svarstyklės ir plastikinių maišelių skirtų kvaišalams pakuoti.

Po to, kai vakare areštinėje atsidūrė jauna narkotikais besidominti trijulė, naktį pareigūnai apsilankė pas dar vieną įtariamąjį, Pasvalio rajone gyvenantį 37-erių M. Ž.

Pastarojo sodyboje rasta improvizuota kanapių auginimo laboratorija. M. Ž. namų vonioje buvo įrengtas specialus apšvietimas, buvo palaikoma šiems augalams reikalinga drėgmė ir temperatūra.

Panevėžio apylinkės teismas leido suimti visus tris įtariamuosius. Kanapių augintoją M. Ž. - dešimčiai parų, kiti trys jo verslo partneriai už grotų apgyvendinti 20 parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.