Kaune neblaivus seniūnas tarnybiniu automobiliu rėžėsi į tvorą

Kauno Centro seniūnijos seniūnas Vytautas Pauliukas Merkinės gatvėje nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į tvorą. Lrytas.lt žiniomis, valdininkas buvo neblaivus ir važiavo tarnybiniu automobiliu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 15, 2013, 8:40 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:08 PM

Avarija įvyko 16 val. 48 min. Seniūno vairuojamas automobilis „Mitsubishi Lancer“ atsitrenkė į kelio atitvarus. Apie avariją pareigūnus informavo eismo įvykį matę žmonės.

Atvykę policininkai patikrino valdininko girtumą. Alkoholio matuoklis parodė 0,45 promilės.

Avarija įvyko ties Merkinės gatvės 12-uoju namu.

Abejonių kėlė ir darbo rezultatai

Kur Centro seniūnijos atstovas galėjo vartoti alkoholį ir kodėl nusprendė vairuoti tarnybinį automobilį kol kas nežinoma. Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

Tačiau V. Pauliukui dėl vairavimo girtam gresia nemalonumai ne tik su pareigūnais, bet ir su vadovybe. Tai bus ne pirmas kartas, kai seniūnas įsipainioja į skandalus.

V. Pauliuką Kauno meras Andrius Kupčinskas kaltino aplaidumu ir neūkiškumu. Abejonių dėl seniūno sugebėjimų eiti pareigas kilo po to, kai paaiškėjo, kad Centro seniūnija per metus sugebėjo viešiesiems darbams pasitelkti vos 15 pašalpų gavėjų. Tuo tarpu mažesnėje Petrašiūnų seniūnijoje įdarbintas 81 pašalpų gavėjas.

Paaiškėjus šiems faktams savivaldybės administracijos direktoriui buvo pavesta atlikti tarnybinį patikrinimą ir išsiaiškinti blogai organizuoto darbo priežastis bei aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.