Plėšikai Alytuje apsirūpino brangiu alkoholiu

Parduotuvės darbuotojai dar neskelbia, kokių nuostolių patyrė.

Parduotuvėje „Solo vynoteka“ plėšikai darbavosi iš anksto tiksliai nužiūrėję vietą, kur pastatyti brangiausi alkoholiniai gėrimai.<br>G. Rafanavičienė
Parduotuvėje „Solo vynoteka“ plėšikai darbavosi iš anksto tiksliai nužiūrėję vietą, kur pastatyti brangiausi alkoholiniai gėrimai.<br>G. Rafanavičienė
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Mar 25, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:45 AM

Sekmadienį prieš pat vidurnaktį saugos komanda per penkias minutes atskubėjo į parduotuvę „Solo vynoteka“, bet plėšikai su grobiu jau buvo pasprukę.

Žaibišką vagystę įsilaužėliai įvykdė iš anksto apžiūrėję patalpas ir numatę ne tik prie kurio lango, bet ir tiksliai kurioje vietoje laikomi brangiausi alkoholiniai gėrimai.

Vagys akmeniu išdaužė plastikinį trijų stiklų langą ir išpjovė kartone dvi skyles, kurias prieš tai pasižymėjo, kad nedelsdami pasiektų numatytą grobį.

Vieną šampano butelį skubėdami jie sudaužė išmetę ant radiatoriaus prie lentynos, o kitą - jau prie lango lauke.

Parduotuvės darbuotojai dar neskelbia, kokių nuostolių patyrė.

Taip pat sekmadienį, apie 17 val. 30 min., naktinio baro darbuotojai atėję į darbą pastebėjo akmeniu išmuštą biliardinės langą, o viduje pasigedo įvairių alkoholinių gėrimų.

Bendrovės „Marmatis“ savininkė nuostolių kol kas taip pat nesuskaičiavo.

Dar vienas sėkmingas plėšikų žygis prasidėjo sekmadienio naktį apie pusę keturių parduotuvėje „Gijūnė“. Plėšikams išdaužus plastikinio lango stiklo paketą suveikė apsaugos signalizacija.

Atskubėjęs parduotuvės savininkas 53 metų G. V. pamatė, kad dingo dvylikos butelių po 0,7 litro degtinės „Lietuviška auksinė“ pakuotė. Čia irgi rastas akmuo, kuriuo buvo išdaužtas stiklas.

Įvykį tiriantiems policijos pareigūnams dar nepavyko surasti plėšikų, sočiai apsirūpinusių alkoholiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.