Pažeidėjo pokštas virto dideliais nemalonumais

Su policijos pareigūnais juokauti reikia atsargiai.

Patruliai raporte užfiksavo, kad pažeidėjas atkakliai bruko pinigus – siūlė paimti banknotą tris kartus.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Patruliai raporte užfiksavo, kad pažeidėjas atkakliai bruko pinigus – siūlė paimti banknotą tris kartus.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Apr 8, 2013, 12:21 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 4:31 PM

Ši pamoka ilgam įsimins Radviliškio miškų urėdijos inžinieriui Giedriui Zabuliui. Nevykusiai juokauti bandžiusiam 42 metų radviliškiečiui gali tekti stoti prieš teismą dėl papirkimo.

Ne kasdien pasitaikanti istorija prasidėjo šeštadienį prieš vidurdienį Radviliškyje, Maironio gatvėje.

Policijos patruliai pastebėjo, kad automobilį vairuojantis vyriškis nėra prisisegęs saugos diržo. Pažeidėjas buvo pasikviestas į policijos automobilį, kur jam surašytas protokolas dėl Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimo.

G. Zabuliui pareigūnai skyrė 50 litų baudą. Išlipdamas iš automobilio vyriškis padėjo tarp sėdynių 20 litų kupiūrą ir pasakė, jog pinigai skirti „komisariato darbuotojų arbatai“.

Šis radviliškiečio veiksmas traktuotas kaip bandymas papirkti. Patruliai raporte užfiksavo, kad pažeidėjas atkakliai bruko pinigus – siūlė paimti banknotą tris kartus.

Pats G. Zabulis patikino lrytas.lt, jog situacija buvo kitokia.

„Tai buvo ne papirkimas, o bandymas pajuokauti. Beviltiška būtų siūlyti pinigus, kai KET protokolas jau surašytas“, - sakė vyriškis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.