Po sugyventinių konflikto - pakartas šuo

Visi jie buvo išsviesti per butų langus ir žuvo iškart.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2013-04-13 16:09, atnaujinta 2018-03-08 08:50

Į Rietavo (Plungės raj.) policijos komisariatą kreipėsi Pajūrio kaimo gyventoja. Ji pranešė, kad namuose neblaivus sugyventinis sumušė jos motiną.

Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad stikliuką kilnojo visa kompanija, o vyras buvo pats girčiausias. Kilus konfliktui jis ėmė stumdyti draugę ir jos motiną, triukšmavo, mosavo rankomis, keletą kartų trinktelėjo moterims. Tačiau to buvo maža.

Išėjęs į lauką ir pasikvietęs kiemsargį šunį jį pakorė šalia įėjimo į namą.

30 metų vyras buvo išgabentas į Plungės areštinę. Apklausiamas jis teigė supykęs ant šuns, nes šis kažkada sudraskė vištą.

Pasak Rietavo policijos komisariato viršininko Aloyzo Vaičiulio, vyras dvi paras praleido Plungės areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje ir žiauraus elgesio su gyvūnais.

Tai ne pirmas kartas, kai susipykę su savo sugyventinėmis vyrai lieja pyktį ir įniršį ant niekuo dėtų keturkojų: kovo mėnesį Klaipėdoje nužudyti trys gyvūnai - du katinai ir triušis.

Visi jie buvo išsviesti per butų langus ir žuvo iškart.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.