Kaunietis moksleivis pavogė 130 tūkst. litų vertės automobilį

Į Kauno policijos akiratį pateko anksčiau neteistas 18-metis moksleivis. Jis įtariamas naktį iš praėjusio antradienio į trečiadienį Kauno centre pavogęs 130 tūkst. litų vertės „Toyota Land Cruiser“. Policijos pareigūnai automobilį surado, o vagyste įtariamą moksleivį uždarė į areštinę.

18-metis moksleivis buvo sulaikytas pasaloje laukusių policininkų, kai atvyko pasiimti paslėpto brangaus visureigio.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
18-metis moksleivis buvo sulaikytas pasaloje laukusių policininkų, kai atvyko pasiimti paslėpto brangaus visureigio.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Apr 19, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:32 AM

Pranešimą, jog Kauno centre, Laisvės alėjoje pavogtas 2012 metų laidos, 130 tūkst. litų vertės „Toyota Land Cruiser“, policijos pareigūnai gavo praėjusį trečiadienį.

Tą pačią dieną Kauno policijos kriminalistai Romainių rajone rado pavogtą automobilį. Ant jo jau buvo uždėti kito automobilio valstybiniai numeriai.

Kriminalistai nusprendė surengti pasalą ir palaukti paslėpto automobilio pasiimti atvykstančio nusikaltėlio.

Neilgai laukus, buvo sulaikytas anksčiau neteistas 18-metis moksleivis R. S. Įtariamasis uždarytas į Kauno policijos areštinę, jam bus pareikštas įtarimas dėl vagystės stambiu mastu ir sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės parinkimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.