Pusmetį ieškotas plėšikas policininkams pasidavė pats

Pusmetį policijos ieškotas vaikinas ketino šokti iš trečio aukšto, bet apačioje pamatęs policininkus pats atrakino buto duris ir pasidavė.

Vidurdienį į šio buto duris pabeldus policijos pareigūnams, įtariamas nusikaltėlis išbėgo į balkoną ir ketino šokti iš trečiojo aukšto.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Vidurdienį į šio buto duris pabeldus policijos pareigūnams, įtariamas nusikaltėlis išbėgo į balkoną ir ketino šokti iš trečiojo aukšto.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė („Lietuvos rytas“)

Apr 26, 2013, 7:56 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:29 PM

22 metų R. V. plėšikavo ir vagiliavo Alytaus rajono Gečialaukio kaime, kur gyveno, ir gretimuose Kalnėnuose.

Landus ir vikrus vagis kėlė siaubą, nes sugebėdavo tiek žiemą, tiek vasarą naktimis įlisti į svetimus namus per langą nepastebėtas.

Jis išsinešdavo viską, ką rasdavo vertingesnio, – maisto produktus, telefonus, buities reikmenis, pinigus. Jis yra griebęsis ir smurto prieš savo aukas.

R. V. tuštino ir negyvenamas sodybas – išnešdavo įvairių įrenginių, namų apyvokos daiktų.

Kai pernai spalio mėnesį buvo paskelbta vagišiaus paieška, jis dingo iš namų – slapstėsi miške, apleistuose pastatuose.

Neseniai Alytaus apskrities policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams pavyko aptikti bėglio pėdsakų.

Pasirodo, gečialaukiškis apsigyveno Kaštonų gatvėje pas draugę – dienomis tūnojo jos bute, o vakare išeidavo ir grįždavo paryčiui.

Vidurdienį į šio buto duris pabeldus policijos pareigūnams, įtariamas nusikaltėlis išbėgo į balkoną ir ketino šokti iš trečiojo aukšto.

Tačiau pamatęs, kad aplink namą susibūrę daug gyventojų ir policininkų, persigalvojo ir pats atrakino duris. Pareigūnai uždėjo vagišiui antrankius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.