Slėptuvė po pagalve pinigų ir dokumentų neapsaugojo

Kelto kajutėje po pagalve nakčiai piniginę su dokumentais pasikišęs

Piniginėje liko svarbūs dokumentai: asmens tapatybės kortelė, banko kortelės, vairuotojo pažymėjimas, leidimas gyventi Švedijoje.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Piniginėje liko svarbūs dokumentai: asmens tapatybės kortelė, banko kortelės, vairuotojo pažymėjimas, leidimas gyventi Švedijoje.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

May 15, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:36 PM

33 garliaviškis trečiadienį jūrų keltu „Optima Seaways“ iš Švedijos uosto Karlshamno grįžo į Klaipėdą.

Laivui prisišvartavus, kelto keleivis susirinko daiktus, pasiėmęs savo automobilį sėdo prie vairo ir išvažiavo iš tarptautinės jūrų perkėlos teritorijos uostamiesčio link.

Stabtelėjęs pakelėje ir dar kartą pasitikrinęs, ar viską pasiėmė, vyras pasigedo piniginės. Ir tik tuomet prisiminė, kad ją paliko kajutėje po pagalve.

Eidamas gulti garliaviškis piniginę padėjo po pagalve, nes manė, kad taip saugiau - kietai įmigus gali kas nors daiktus kajutėje pavogti. Bet rytą pamiršo ją pasiimti.

Vyras netrukus grįžo atgal į keltą. Nors buvo praėjęs tik pusvalandis, piniginės slėptuvėje jis jau neberado. O joje buvo nemažai pinigų - 16000 Norvegijos kronų, 700 Švedijos kronų, 100 Lenkijos zlotų. Bendras nuostolis - 7800 litų.

Ir tai dar ne viskas. Piniginėje liko svarbūs dokumentai: asmens tapatybės kortelė, banko kortelės, vairuotojo pažymėjimas, leidimas gyventi Švedijoje.

Klaipėdos jūrų uosto policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.