Smurtautojas bandė išsisukti kyšiu

Įkaušęs Pakruojo rajono gyventojas 28 metų E.P. kaip reikiant prisivirė košės. Namuose sugyventinę talžęs kaimietis turės minti teismo slenkstį ir dėl smurto, ir dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Į tarnybinį automobilį „Škoda“ įsodintas vyriškis tarp priekinių sėdynių mestelėjo patruliams 500 litų.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Į tarnybinį automobilį „Škoda“ įsodintas vyriškis tarp priekinių sėdynių mestelėjo patruliams 500 litų.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

May 17, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:25 PM

Incidentas vienoje Dervelių (Pakruojo r.) kaimo sodyboje kilo ketvirtadienį prieš pat vidurnaktį. Įniršęs kaimietis smaugė savo gyvenimo draugę 21 metų I. M., talžė veidą, daužė jos galvą į sieną.

Į pagalbą iškviesti policijos pareigūnai netruko apraminti smurtautoją. Tačiau šiam šovė mintis, kad reiktų pareigūnams įbrukti kyšį ir taip išvengti baudžiamosios atsakomybės.

Į tarnybinį automobilį „Škoda“ įsodintas vyriškis tarp priekinių sėdynių mestelėjo patruliams 500 litų. Tačiau nuo to problemų tik padaugėjo - pareigūnai įformino ir bandymą papirkti.

Į Pakruojo komisariatą atgabentam kaimiečiui diagnozuotas sunkus girtumas. Alkoholio matuoklis parodė, kad sulaikytojo organizme alkoholio kiekis siekia 2,59 promilės.

Vyriškis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.