Po nakvynės Pasvalio rajone suomiai liko be motociklo

Prie sienos su Latvija viešbutyje nakvoti sustojusi suomių turistų pora ryte pasigedo vieno iš dviejų savo motociklų.

Šio motociklo suomių turistė neteko vos įvažiavusi į Lietuvą.<br>Pasvalio PK
Šio motociklo suomių turistė neteko vos įvažiavusi į Lietuvą.<br>Pasvalio PK
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 26, 2013, 11:21 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:28 AM

Aikštelėje prie pat kelio stovėjusius motociklus suomiai buvo sukabinę specialia grandine, tačiau tai vagims nebuvo didelė kliūtis – po nakties 2011 m. laidos „Ducati Diavel“ buvo dingęs. Šį kelioninį motociklą savininkė įvertino 86 tūkst. litų.

Pora iš Suomijos Respublikos naktį iš penktadienio į šeštadienį sustojo bendrovės „Pakelės namai“ viešbutyje, esančiame prie pat Lietuvos-Latvijos sienos, Pasvalio rajono Škilinpamūšio kaime. Iš tėvynės per Baltijos šalis jie keliavo į Kroatiją.

Šeštadienio rytą, apie 6 val., 43 metų suomė T. M. O. pastebėjo, kad pavogtas jai priklausantis motociklas „Ducati Diavel“, pagamintas 2011 m. Apie tai užsienietė pranešė policijai. Motociklas buvo draustas.

„Pakelės namų“ darbuotojai apie pavogtą pas juos apsistojusios užsienietės motociklą sužinojo tik iš lrytas.lt. Jų teigimu, šeštadienio rytą suomių pora išvyko iš viešbučio nieko apie vagystę nepasakiusi.

„Tik išvykdami išmetė nemažai rūbų – dabar aišku, kodėl taip padarė: ant vieno motociklo negalėjo susikrauti visų daiktų“, - lrytas.lt sakė suomius aptarnavusi viešbučio darbuotoja.

Šeštadienį apie pietus ši suomių pora dar buvo sugrįžusi į „Pakelės namus“ pavalgyti, tačiau apie motociklo vagystę ir tuomet darbuotojams nieko neminėjo.

Nakčiai abu motociklus suomiai buvo palikę nesaugomoje aikštelėje prieš viešbutį, esančioje prie pat magistralės „Via Baltica“. „Pakelės namų“ darbuotojų teigimu, abu juos užsieniečiai buvo sukabinę specialia grandine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.