Sienų tepliotojui teismas skyrė viešuosius darbus

Vilniaus miesto apylinkės teisme

Teisme vaikinas prisipažino kaltu, aiškino, kad sienų dažymu užsiėmė apie 2 metus, kol buvo sulaikytas policijos.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Teisme vaikinas prisipažino kaltu, aiškino, kad sienų dažymu užsiėmė apie 2 metus, kol buvo sulaikytas policijos.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 27, 2013, 4:49 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:15 AM

Jis buvo kaltinamas Vilniuje nenuplaunamais sidabrinės spalvos dažais aprašęs „Užuolaidų studija“ patalpų dvi įėjimo apsaugines žaliuzes ir taip bendrovei padaręs 1519,15 lito turtinę žalą.

Teisme G. G. prisipažino kaltu, aiškino, kad sienų dažymu užsiėmė apie 2 metus, kol buvo sulaikytas policijos. Tokia veikla norėjo save išreikšti ir pasižymėti, neturėjo tikslo padaryti žalą ir dėl žalos dydžio nesutiko.

Teismas, skirdamas bausmę, atsižvelgė, kad padarytas nesunkus nusikaltimas, ir nusprendė G. G. skirti viešuosius darbus šešiems mėnesiams, įpareigojant neatlygintinai dirbti po 30 valandų per mėnesį visuomenės labui.

Šiuo nuosprendžiu paskirtą bausmę teismas subendrino su 2013 m. gegužę Klaipėdos miesto apylinkės teismo paskirta bausme ir galutinę subendrintą bausmę paskyrė viešuosius darbus 15 mėnesių, įpareigojant neatlygintinai dirbti po 40 valandų per mėnesį visuomenės labui ir 3 MGL, tai yra 390 litų, baudą.

Civilinis ieškinys paliktas nenagrinėtas, nes „Užuolaidų studija“ į teismo posėdį neatvyko.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo priėmimo dienos gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.