Verslininko automobilio vagystė sukėlė abejonių

Kretingos rajono Baublių kaime vagys naktį netrukdomi pateko į 50 metų verslininko namus ir pavogė kieme stovintį praėjusiais metais pagamintą visureigį „Chevrolet Captiva” su visais mašinos dokumentais.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

2013-05-29 09:13, atnaujinta 2018-03-06 03:51

Vagystę krovinių gabenimu užsiimantis vyras pastebėjo atsikėlęs pirmadienį ryte. Darbo kambaryje jis neberado 4 tūkst. litų, kurie spintelėje gulėjo ant lentynos. Kartu buvo dingę ir automobilio rakteliai.

Žvilgtelėjęs pro langą verslininkas pamatė, kad iš atviro kiemo garažo dingo ir naujas pilkos spalvos automobilis „Chevrolet Captiva”.

Jo daiktų dėtuvėje buvo nukentėjusiojo asmens tapatybės kortelė, automobilio dokumentai ir banko kortelės. Verslininkas teigia patyręs apie 100 tūkst. litų nuostolį.

Bet kai kurios aplinkybės policijos pareigūnus verčia abejoti, ar nuo vagysčių apdraustas automobilis tikrai buvo pavogtas.

Iki pirmos valandos nakties su broliu namuose vakarojęs verslininkas nepamena, ar buvo užrakinęs namo duris. Jokių įsilaužimo žymių nebuvo aptikta. Vyras nepamena net to, ar buvo užrakintas visureigis.

Pareigūnams keisčiausiai pasirodė tai, kad ipradingo abu visureigio raktelių komplektai, nors jie nebuvo palikti kartu.

„Kam automobilio raktelius radusiems vagims rizikuoti ir ieškoti antrųjų?” – svarsto vagystę tiriantys kriminalistai.

Keista ir tai, kad visureigio ir jo savininko asmens dokumentai buvo palikti automobilyje. Vagystės nepajuto ir namuose miegojusi verslininko žmona bei sūnūs. Nusikaltėliai nesusigundė kieme stovinčiu senesniu sūnaus automobiliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.