Įkliuvo buhalterė

Tauragės Martyno Mažvydo pagrindinės mokyklos buhalterei Onai Žukauskienei teks aiškintis, kaip jos asmeninėje banko sąskaitoje atsirado apie 200 tūkst. litų.

Tauragės auditoriams tikrinant pernykščius mokyklos veiklos rezultatus kilo įtarimų, kad buhalterė neteisėtai pralobo.<br>Asociatyvi nuotrauka
Tauragės auditoriams tikrinant pernykščius mokyklos veiklos rezultatus kilo įtarimų, kad buhalterė neteisėtai pralobo.<br>Asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Pilaitis

2013-07-12 06:00, atnaujinta 2018-03-03 03:00

Tauragės auditoriams tikrinant pernykščius mokyklos veiklos rezultatus kilo įtarimų, kad 54 metų O. Žukauskienė neteisėtai pralobo – prisidurdavo prie savo algos valdiškų pinigų.

O. Žukauskienė 13 metų dirba buhaltere M. Mažvydo pagrindinėje mokykloje. Pernai į jos sąskaitą įplaukė apie 200 tūkst. litų.

Manoma, kad moteris klastojo bankinių pavedimų išrašus.

Įtarus, kad O. Žukauskienės užmojai buvo platesni, tyrimą perėmė Klaipėdos apygardos prokuratūra – buhalterė, manipuliuodama dokumentais, galėjo pasisavinti ir daugiau pinigų.

Jau apklausę M. Mažvydo mokyklos vadovus teisėsaugininkai laukia, kada prabils nusikalstama veikla įtariama buhalterė.

Bet moteris pareiškė, kad staiga pablogėjo jos sveikata – kviečiama atvykti į apklausą ji pranešė, kad gydosi ligoninėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.