Šeimos drama Jonavos rajone: nužudyta trijų vaikų motina

Paryčiais šiurpus įvykis sukrėtė Vaivadiškių kaimą (Jonavos r.) -

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 14, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:43 AM

Apie 3 val. 30 min. policija gavo pranešimą apie nužudytą 45 metų Rimą S. Kriminalistai įvykio vietoje sulaikė jos sutuoktinį 40 metų Vladą A., kuriam vėliau buvo nustatytas lengvas (1,2 promilės) girtumas.

„Ant moters kūno matyti gausybė durtinių žaizdų, kambarys pritekėję daug kraujo“, - kalbėjo įvykio vietoje buvęs liudininkas.

Moteris turėjo du vaikus iš pirmosios santuokos ir vieną bendrą kartu su Vladu A., tačiau pareigūnai neturi žinių, ar visi jie įvykio metu buvo namuose.

Vladas A. iš pakaunės gyventi pas Rimą S. atsikraustė maždaug prieš dešimt metų, tačiau Vaivadiškių gyventojai apie jį mažai žinojo. „Vyriškis mažai bendraudavo su kaimynais, visada buvo piktas, pavydus ir nedraugiškas“, - kalbėjo vienas vietos gyventojas.

Jau kelerius metus Vladas A. skriaudė ir žmoną. Pernai dėl smurto porą kartų buvo kviečiami policijos pareigūnai. Vyriškis gavo įpareigojimą gyventi atskirai nuo žmonos, tačiau jo nepaisė, o Rima S. pati vėl priėmė gyventi sutuoktinį.

Neseniai darbą gavusi jonaviškė jau buvo pradėjusi tvarkyti skyrybų dokumentus, tačiau nespėjo užbaigti visų procedūrų. Anksčiau pora vertėsi metalo laužo supirkimu.

Vaivadiškių gyventojai jau kelerius metus matydavo mušimo žymes ant Rimos S. kūno, tačiau labai ilgai moteris slėpdavo tikrąsias aplinkybes ir meluodavo neva susižalojo nukritusi.

Vladas A. reikalavo, kad žmona juo rūpintųsi, jam kildavo gausybė norų, tačiau vis tiek visada likdavo nepatenkintas.

„Moteris be be sustojimo lakstė į parduotuvę pirkti alaus ir putojančio vyno, kurį sutuoktinis labai mėgo“, - pasakojo kaimynai. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.