Estijoje sulaikyti nusikaltėliai iš Lietuvos, apsimetinėję policijos pareigūnais

Estijos Rytinės apygardos policijos prefektūros pareigūnai sulaikė tris Lietuvos piliečius, kurie apsimetinėjo policininkais ir viliojo pinigus iš pagyvenusių žmonių.

Įtariamieji paskambindavo vyresnio amžiaus žmonėms ir pareikalaudavo išmokų grynaisiais už eismo avarijas.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Įtariamieji paskambindavo vyresnio amžiaus žmonėms ir pareikalaudavo išmokų grynaisiais už eismo avarijas.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

LETA-ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 16, 2013, 10:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:52 PM

Anot policijos prefektūros, įtariamieji paskambindavo vyresnio amžiaus žmonėms ir pareikalaudavo išmokų grynaisiais už eismo avarijas, kurias neva sukėlė jų artimieji, kad būtų išvengta kaltinimų ar siekiant suteikti medicininę pagalbą tariamoms aukoms.

Rytinės apygardos policijos prefektūra sulaukė daugiau nei dešimt tokių skundų. Policijos teigimu, sukčiai, naudodamiesi šia praktika, iš žmonių pasisavino beveik 28 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.