Žmoną sumušęs G. Einikis atgavo laisvę ir grįžo namo (papildyta)

G. Einikiui nustatytas vidutinis girtumas - 1,98 promilės alkoholio.

G. Einikis ne pirmą kartą įsivelia į konfliktus su žmona, bet ir vėl su ja susitaiko.<br>A. Pilaitienė
G. Einikis ne pirmą kartą įsivelia į konfliktus su žmona, bet ir vėl su ja susitaiko.<br>A. Pilaitienė
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Jul 22, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:32 PM

Klaipėdos policija skambučio iš G. Einikio žmonos Jurgitos Einikienės sulaukė naktį į sekmadienį. Moteris prašė pagalbos, nes girtas vyras elgiasi agresyviai.

Į Rumpiškės gatvę nuvykę patruliai ne iš karto sugebėjo sutramdyti G. Einikį. Jis ėmė priešintis, kai pareigūnai norėjo jam uždėti antrankius. Teko panaudoti elektros impulsų įtaisą.

G. Einikiui nustatytas vidutinis girtumas - 1,98 promilės alkoholio.

Buvęs krepšininkas uždarytas į areštinę. Tačiau pirmadienį vyras buvo paleistas.

J. Einikienė išgabenta į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Nuo jos patirtų sužalojimų priklausys, kokia bausmė bus skirta G. Einikiui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. G. Einikiui gali būti iškelta baudžiamoji byla dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Su "Lietuvos ryto" televizijos žurnalistais Jurgita Einikienė nebuvo linkusi ilgai bendrauti. Moteris priekaištavo interneto komentatoriams, kurie ją juodina ir žemina.

Pirmadienį G. Einikis buvo išleistas iš areštinės ir grįžo pas žmoną. Paklaustas, ar susitaikė ir šeimoje įsivyravo santarvė, buvęs Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas atsakė: "Beveik".

G. Einikiui vėl teks minti teismų slenksčius, nors nuo paskutiniojo karto tepraėjo du mėnesiai.

Tuomet Klaipėdos apylinkės teisme išnagrinėta administracinė byla, kurioje G. Einikis buvo kaltinamas nedideliu chuliganizmu. Jam skirta 400 litų bauda.

Krepšininkas nemalonumų prisidarė gegužės 9 dieną. Prieš vidurnaktį viename Klaipėdos viešbutyje Šaulių gatvėje būdamas girtas jis keikėsi bei ranka trenkė viešbučio direktoriui į veidą. Tuo jis pažeidė viešąją tvarką ir rimtį.

Vežamas į Klaipėdos universitetinę ligoninę patikrinti blaivumo, G. Einikis plūdo necenzūriniais žodžiais pareigūnus, tuo pažeisdamas jų garbę ir orumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.