Užmigęs automobilio vairuotojas rėžėsi į moterį

Biržų rajone lengvasis automobilis sunkiai sužalojo šalikele einančią moterį. Avarija įvyko tuomet, kai mašinos vairuotojas užmigo prie vairo, rašo „Lietuvos rytas”.

Iš pašto į namus einančią moterį iš nugaros taranavo nevaldomas automobilis „Volkswagen Golf”.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Iš pašto į namus einančią moterį iš nugaros taranavo nevaldomas automobilis „Volkswagen Golf”.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jul 24, 2013, 9:05 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:06 PM

Biržų rajone, Latvijos pasienyje, esantį Nemunėlio Radviliškį pirmadienį sukrėtė nelaimė. Pusvalandis prieš vidurdienį netoli savo namų buvo sunkiai sužalota miestelio pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja 45-erių Regina L.

Iš pašto į namus einančią moterį iš nugaros taranavo nevaldomas automobilis „Volkswagen Golf”. Jis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, paskui pasuko į šalikelę ir kliudė ja einančią moterį. Po to vairuotojas pavažiavo dar keliolika metrų ir tik tada paspaudė stabdžius.

Paaiškėjo, kad Pučiakalnės kaimo gyventojas 72 metų Algirdas D. vairuodamas užmigo ir paleido vairą. Tik pajutęs smūgį pensininkas pabudo. Į avarijos vietą atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad vairuotojas blaivus.

Algirdas D. ūkininkauja ir daug dirba. Pirmadienį vyras anksti kėlėsi ir važiavo į kitame kaime esantį savo ūkį. Grįždamas į namus garbaus amžiaus ūkininkas nepajuto, kaip prisnūdo.

Nukentėjusioji išgabenta į Respublikinę Panevėžio ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą