Buvusi „Panoramos“ žurnalistė – neblaivi prie vairo

Buvusi Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) „Panoramos“ žurnalistė Aurelija Simutis pareigūnams įkliuvo neblaivi, jai nustatytas 3,70 promilės girtumas. Teismas moterį pripažino kalta ir skyrė 2,5 tūkst. litų baudą. Ji transporto priemonės negalės vairuoti dvejus metus ir du mėnesius.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Valentinavičius

Jul 26, 2013, 2:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:20 PM

Birželio 29-ąją po sunkios darbo dienos A. Simutis išgėrė brendžio, o vėliau užsimaniusi parūkyti sėdo prie vairo ir nuvažiavo degalinės link. Buvusi LRT „Panoramos“ žurnalistė teisme pripažino savo kaltę ir gailėjosi.

Teisme paaiškėjo, kad moteris galiojančių administracinių nuobaudų neturi, tačiau į teisėsaugos akiratį dėl girtumo pakliūva ne pirmą kartą.

2007 metais už panašų Kelių eismo taisyklių pažeidimą moteriai buvo skirta bauda ir atimta teisė vairuoti.

Teismo sprendimo skelbime moteris nedalyvavo, penktadienį paskelbtas teismo nutarimas įsiteisės po dvidešimties dienų, jei šio teismo nutarimo A. Simutis neskųs.

2002–2007 metais A. Simutis buvo Lietuvos televizijos (LTV) verslo naujienų tarnybos redaktorė, žinių laidų autorė ir vedėja.

Nuo 2008 metų moteris dirbo radijo stotyje „Laisvoji banga“, rengė verslo naujienas, vėliau – diskusijų laidą „Sprendimų metas“. 2009–2011 metais buvo TV3 analitinės publicistikos laidos „Balsas.lt televizija“ žurnalistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.