Pasienyje su Latvija apiplėštas banko poskyris

Naktį į sekmadienį nuo dviejų kaukėtų plėšikų nukentėjo Joniškio rajone, Kalvių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūręs „Medicinos banko“ klientų aptarnavimo poskyris.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jul 28, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:42 PM

Poskyryje dirbusi 43 metų D. A. buvo užpulta likus pusvalandžiui iki vidurnakčio. Du kaukėti ir pirštines mūvėję nusikaltėliai banko darbuotoją užpuolė tuomet, kai ji išėjo į lauke esantį tualetą.

Užpuolikai kumščiu smogė moteriai kelis kartus į galvą, užlaužė rankas už nugaros.

Įsibrovę į patalpas plėšikai iš pinigų stalčiaus, kuris buvo stalo, pagrobė 550 Latvijos latų, 480 eurų ir 5708,99 litus.

Nusikaltėliai pasičiupo ir banko darbuotojos mobiliojo ryšio telefoną bei kosmetinę.

Gavus pranešimą apie užpuolimą į įvykio vietą atvyko ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Per apžiūrą buvo rastas iš banko darbuotojos pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas, lipnios juostos rulonas, plastikinės sąvaržos, 20 litų nominalo kupiūra, dujų balionėlis.

Nusikaltėlių pėdsakai vedė į Latviją.

Apie pasienyje apiplėštą banko klientų aptarnavimo poskyrį bei nusikaltėlių paiešką buvo pranešta ir Latvijos pareigūnams.

Kaip portalui lrytas.lt sakė laikinai Šiaulių apskrities viršininko pareigas einantis Vincas Urbonavičius, banko poskyrio plėšikų ieško ir Lietuvos, ir Latvijos policijos pareigūnai.

Iš „Medicinos banko“ banko poskyrio pagrobta pinigų suma dar tikslinama. Pirminiais duomenimis, nusikaltėliai pagrobė pinigų įvairia valiuta už 10 tūkstančių 169 litus.

Nuo plėšikų nukentėjusi banko darbuotoja jai padarytą žalą įvertino 289 litais.

Per užpuolimą stresą patyrusią moterį apžiūrėjo ir pagalbą jai suteikė į įvykio vietą iškviestos greitosios pagalbos medikai. Plėšikų išgąsdinta ir sumušta banko darbuotoja į ligoninę nevyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.