Vagį surado pagal tatuiruotę

Vilniaus rajono policininkai įrodė, kad puikiai pažįsta kaimuose siautėjančius ir jiems ne kartą įkliuvusius vagis.

Paauglys pareigūnams nurodė vieną žymą ant užpuoliko kūno, ir pagal tai kriminalistai surado įtariamuosius.<br>V. Balkūno nuotr.
Paauglys pareigūnams nurodė vieną žymą ant užpuoliko kūno, ir pagal tai kriminalistai surado įtariamuosius.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Aug 9, 2013, 4:08 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:10 AM

Antradienio vakarą Daržininkų kaime, prie tvenkinio nepažįstamų jaunuolių užpultas penkiolikametis A.A.K. policijos patruliams apie savo užpuolikus negalėjo pasakyti nieko. Išsigandęs paauglys žinojo tik tiek, kad jo planšetinį kompiuterį atėmė du vaikinai ir dvi merginos.

Jis neprisiminė, kaip jie atrodė, kuo buvo apsirengę ir ką kalbėjosi.

„Paauglys pareigūnams nurodė vieną žymą ant užpuoliko kūno, ir pagal tai kriminalistai surado įtariamuosius“, – pasakojo Vilniaus rajono policijos komisariato vadovas Josifas Kuzmickis.

Praėjus dviem dienoms po užpuolimo pareigūnai sulaikė visą kompaniją – du nepilnamečius, 25 metų J.P. ir aštuoniolikametę V.P.

Sulaikyta mergina gerai žinoma policijai. Anksčiau ji buvo teista už vagystes, o dabar jos laukia byla už plėšimą, nes kompiuteris iš paauglio buvo atimtas jėga.

Pagrobtas kompiuteris „Tunex“ surastas. Nepilnamečiai įtariamieji po apklausos paleisti, o vyresnieji jų bendrininkai sulaikyti dviem paroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.