Pareigūnai sulaikė stambų narkotikų prekeivį - rasta 10 kg kvaišalų

Lentvaryje pareigūnai sulaikė asmenį vežusį didelį kiekį narkotikų. Operacija vyko sekmadienį. Kratų metu įtariamojo automobilyje ir namuose ir buvo rasti narkotikai.

Kratų metu buvo rasta ir paimta virš 10 kilogramų, įtariama, kanapių ir jų dalių, apie kelis šimtus gramų hašišo ir amfetamino.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Kratų metu buvo rasta ir paimta virš 10 kilogramų, įtariama, kanapių ir jų dalių, apie kelis šimtus gramų hašišo ir amfetamino.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 12:32 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:08 PM

„Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai (ONTV), bendradarbiaudami su VSAT prie VRM Lazdijų rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnais,Lentvaryje sulaikė asmenį, įtariamą kontrabandos būdu iš Europos Sąjungos šalių į Lietuvą atgabenus labai didelį kiekį įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų“, - rašoma policijos pranešime.

Kratų metu, sulaikytojo namuose ir automobilyje įrengtose specialiai paruoštuose slėptuvėse buvo rasta ir paimta virš 10 kilogramų, įtariama, kanapių ir jų dalių, apie kelis šimtus gramų hašišo ir amfetamino.

Vilniaus apskrities VPK ONTV pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto labai didelio kiekio narkotinių ir psichotropinių medžiagų disponavimo ir kontrabandos. Už tai numatoma laisvės atėmimo bausmė nuo 10 iki 15 metų.

Paimtų narkotinių ir psichotropinių medžiagų kaina juodojoje rinkoje sudaro nuo 200 000 iki 250 000 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.