„Vichy“ parke sužalotos mergaitės tyrimą perėmė Vilniaus apygardos prokuratūra

Įvykį sostinėje veikiančiame vandens parke, kurio metu mažametė mergaitė skendo viename iš atrakcionų, nes buvo įtraukta į vandens nutekėjimo sistemos angą ir negalėjo savarankiškai iš jos ištrūkti, Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiojo prokuroro Ramučio Jancevičiaus sprendimu tirs Vilniaus apygardos 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai bei apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai.

Bus tikrinamos įvairios jo versijos, apklausti liudininkai bei ekspertai, atlikti visi kiti privalomi ikiteisminio tyrimo veiksmai.<br>Nuotr. iš archyvo
Bus tikrinamos įvairios jo versijos, apklausti liudininkai bei ekspertai, atlikti visi kiti privalomi ikiteisminio tyrimo veiksmai.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2013, 2:56 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:31 PM

Toks sprendimas trečiadienį priimtas atsižvelgiant į tai, kad ne tik šio įvykio dalyvius bei liudininkus, bet ir daugelį žmonių sukrėtęs įvykis yra susijęs su nepilnamečiu, jo sveikata ir grėsme gyvybei, o pati įvykio vieta - itin gausiai vaikų bei suaugusiųjų lankomas objektas.

Ikiteisminis tyrimas dėl nesunkus sveikatos sutrikdymo buvo pradėtas rugpjūčio 17-ąją Vilniaus miesto 1-ajame policijos komisariate.

Bus tikrinamos įvairios jo versijos, apklausti liudininkai bei ekspertai, atlikti visi kiti privalomi ikiteisminio tyrimo veiksmai.

Nustačius tikslias faktinės aplinkybes bus įvertintos ir su įvykiu susijusių fizinių bei juridinių asmenų prievolės bei kiekvienam jų tenkanti atsakomybė.

Apie šio ikiteisminio tyrimo rezultatus bei galutinius prokurorų priimtus procesinius sprendimus visuomenė bus informuojama papildomai, sakoma Generalinės prokuratūros pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.