Per gaudynes sučiuptas alyvos vagis

Po daugiau kaip valandą trukusių gaudynių pareigūnai sučiupo ir į areštinę uždarė Šaukėnų (Kelmės r.) miestelio gyventoją. 56 metų vyriškis įtariamas Pakruojo rajone vogęs alyvą iš elektros transformatorinės.

Alyvą vogęs vyriškis sučiuptas su įkalčiais.<br>Šiaulių policijos nuotr.
Alyvą vogęs vyriškis sučiuptas su įkalčiais.<br>Šiaulių policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Aug 23, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:00 PM

Šiandien ankstų rytą „Lesto“ darbuotojai pamatė netoli Titonių (Pakruojo r.) kaimo stovintį įtartiną baltą automobilį „Renault“. Įtarę, kad tai gali būti alyvos vagis, elektros linijų prižiūrėtojai paskambino į policiją.

Tačiau prie pat atvykstant patrulių ekipažui vagišiui staiga sėdo į mašiną ir nurūko Joniškio rajono link. Bėglį persekiojo „Lesto“ darbuotojai, o dispečeriai į pagalbą išsiuntė Joniškio policijos patrulių ekipažą.

Žvyrkelyje didesniu kaip 100 km/val. greičiu skriejęs vagišius įvažiavo į Šiaulių rajoną, o tada prie persekiotojų prisijungė du Šiaulių policijos komisarito pareigūnų automobiliai.

Atrodė, kad bėglys gali ir išsukti, bet jam koją pakišo mašinos gedimas. Ties Noreikių (Šiaulių r.) kaimu esančiame miške automobilis „Renault“ sugedo, o juo važiavusį šaukėniškį po kelių minučių sučiupo atlėkę policininkai.

Bėglys tikino medžiojęs ir apie alyvos vagystes nieko nenutuokiantis. Pareigūnai iš tiesų rado į dėklą sudėtą išardytą medžioklinį šautuvą su 20 šovinių, bet versiją sugriovė alyva permirkę vyriškio drabužiai.

Vagis iš tranformatorinės buvo išleidęs apie 100 litrų alyvos. Ji rasta netoliese paliktose talpose, o greta gulėjo ir plastikinė žarna.

Pakruojo rajone šiemet jau pradėti 8 ikiteisminiai tyrimai dėl alyvos vagysčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.