Senolę apiplėšusiam joniškiečiui - antrankiai

Bejėgę senolę prie parduotuvės apiplėšęs joniškietis 29 metų V.D. atsidūrė areštinėje. Jam teks stoti prieš teismą dėl plėšimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Aug 23, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:57 PM

Nusikaltimas įvykdytas ketvirtadienį vidurdienį Joniškyje, prie Upytės gatvėje esančios parduotuvės. Vyriškis puolė ėjusią 82 metų senolę, pagriovė ją ant žemės, išplėšė rankinę ir spruko.

Moters pagalbos šauksmą išgirdo greta esančio daugiabučio gyventojas ir suskubo paskambinti policijai. Tuo pat metu į pagalbą apiplėštai pensininkei atskubėjo du vaikinai, kurie ėmė vytis nusikaltėlį.

Sprunkantis plėšikas išmėtė dalį pagrobtų daiktų, kuriuos persekiotojai surinko ir atidavę ašarojančiai senolei. Supratę, kad nusikaltėmis atsikratė tik dalies grobio, vaikinai nuskubėjo paskui plėšiką.

Jis netrukus buvo sučiuptas ir atiduotas į policininkų rankas. Apiplėštai pensininkei sugrąžinti pas nusikaltėlį rasti jos 30 litų, kiti daiktai. Nustatyta, kad banditas buvo įkaušęs. Įtarta, kad jis gali būti apsisvaiginęs ir medikamentais.

Į areštinę uždarytas joniškietis pareigūnams gerai pažįstamas. Jis anksčiau ne kartą baustas už girto pasirodymą viešoje vietoje, vairavimą išgėrus.

Į pagalbą apiplėštai senolei suskubę joniškiečiai bus apdovanoti. Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pagalbininkams įteikia tradicinę dovaną – angelo skulptūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.