Keturiasdešimtmetė prostitutė neįtikino teismo kalbomis apie erotinį masažą

Nepakartojamą orgazmą sekso gurmanams internete siūliusios 43 metų Egidijos Šeibokienės Vilniaus apylinkės teismas nepasigailėjo ir moteriai skyrė 750 litų baudą.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Valentinavičius

Aug 27, 2013, 6:04 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:22 PM

Seksualine patirtimi nesiskundžianti moteris į teisėsaugos pareigūnų akiratį įkliuvo nebe pirmą kartą. Per pastarąjį pusmetį už vertimąsi prostitucija trečią kartą baustai moteriai ankščiau teismas buvo skyręs 150 ir 500 litų baudas.

Bylos duomenimis, moteris nuomojamame bute Vilniuje teikė masažo paslaugas, už kurias iš klientų prašė po porą šimtų litų.

Viliodama iki gyvenimo pabaigos išliekančia priklausomybe – seksu, moteris skelbimuose kvietė patirti orgazmą, kuris esą „būtinas žmogaus smegenims, kaip maistas – kūnui“.

Jau ne kartą už vertimąsi prostitucija bausta E.Šeibokienė šį kartą siekia įrodyti, kad policijos pareigūnai ją kaltina nepagrįstai.

Moteris, save pristatanti „tikra tavo sapnų valdove“, skelbimų portale skelbiu.lt patalpintame skelbime kvietė klientus miesto centre mėgautis erotinėmis paslaugomis. Viename moters skelbime rašoma (kalba netaisyta). „Abejoji? Atvažiuok pas mane ir aš priversiu Tave tuo patikėti. Esu griežta, valdinga, arogantiška ir fatališka moteris ne tik žaidimuose su bdsm, bet ir gyvenime aplamai. Laukiu Tavęs pačiame miesto centre. Tik BDSM... daug įvairių programų, ir kas kart kitokie žaidimai... nesu pseudo valdove, esu TIKRA VALDOVE.“

Bylos medžiagoje nurodyta, kad šių metų gegužės 15-ąją, apie 17 val. 30 min., moteris iš klientu apsimetusio policijos pareigūno reikalavo poros šimtų litų atlygio už seksualines paslaugas.

Policininkas Saulius Puzas savo tarnybiniame pranešime nurodė, kad su kolega surengęs reidą paskambino skelbime nurodytu telefono numeriu, juo atsiliepusi E.Šeibokienė pakvietė užsukti pas ją. Pareigūnams nuvykus pas moterį, ši pareigūno pareikalavo iš anksto susimokėti už erotines paslaugas.

Už poros šimtų litų atlygį, anot teisme liudijusio pareigūno, moteris siūlė patenkinti lytinę aistrą: „Sakė, kad už tą sumą ji galės mane aptarnauti oraliniu būdu, o paklausus, ką dar gali už tą sumą padaryti, ji sakė, kad po atlikto oralinio sekso nieko nebereikės, tačiau jei dar norėsiu, galėsiu pasitenkinti ir analiniu seksu.“

Pareigūnas pasakojo, kad susiskambinus su moterimi, jos teko palaukti prie durų, mat ji nulėkė nusipirkti alkoholio, o paklausus, kur alkoholis, ji teigė suvartojusi vietoje.

„Prie laiptinės durų laukiau apie dešimt minučių, vėliau užėjome į butą. Ji mane pasodino į fotelį, o tuomet pradėjo nusirenginėti, liesti mane rankomis“, – įvykio aplinkybes prisiminė pareigūnas.

Moteris teisme aiškino, kad ji neužsiima prostitucija, o kalbos apie lytinės aistros tenkinimą apskritai nebuvo: „Aš neužsiimu prostitucija, tai buvo erotinis masažas. Kai jie paskambino telefonu, pasakiau, kad už porą šimtų litų atlieku tik erotinį masažą.“

Prakalbus apie seksualinių paslaugų suteikimą, policijos pareigūnas parodė tarnybinį pažymėjimą ir surašė moteriai administracinio teisės pažeidimo protokolą.

Vertimusi prostitucija kaltinamos moters advokatė tvirtino, kad pareigūno S.Puzo teisme duoti parodymai skiriasi nuo surašytų tarnybiniuose pranešimuose. Esą įvykio vietoje kartu buvęs policijos pareigūnas Vladimiras Tamašausas tarnybiniame pranešime nepatvirtino tų parodymų, kuriuos S.Puzas davė teisme.

Už vertimąsi prostitucija E.Šeibokienei gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.