Vaiką auklėjo kišdama pirštus į gerklę

Neįprastu būdu kaimynų vaiką paauklėti nusprendusi 52 metų palangiškė sulaukė nemalonumų – jai pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo mažamečiui.

Mažai tikėtino fakto tyrimą pareigūnai pradėjo gavę medikų patvirtinimą, kad berniuko gerklė iš tiesų yra paraudusi.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Mažai tikėtino fakto tyrimą pareigūnai pradėjo gavę medikų patvirtinimą, kad berniuko gerklė iš tiesų yra paraudusi.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Aug 28, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:17 PM

Palangos policija sulaukė keisto pranešimo – viena moteris daugiabučių namų kieme užpuolė vaiką ir savo pirštus sukišo jam į gerklę.

Mažai tikėtino fakto tyrimą pareigūnai pradėjo gavę medikų patvirtinimą, kad berniuko gerklė iš tiesų yra paraudusi.

Aštuonmetis vaikas pareigūnams papasakojo, kad prieš savaitę iš už nugaros priėjusi kaimynė griebė jam už galvos, pražiodė burną ir į gerklę sukišo savo pirštus.

Į apklausą iškviesta moteris policininkams aiškino, kad išgirdo, kaip kieme vaikas keikiasi, ir šitaip nusprendė jį pamokyti. Kartu su aštuonmečiu žaidę vaikai neigė, kad nukentėjęs berniukas keikėsi.

Vaikas keikėsi ar ne, liko nenustatyta, bet prieš mažametį fizinę jėgą panaudojusiai ir berniukui skausmą sukėlusiai palangiškei buvo iškelta baudžiamoji byla. Už tai numatomas laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Berniuką užpuolusią palangiškę policijos pareigūnai apibūdina kaip dažnokai išgeriančią.

Būdama neblaivi ji pasižymi impulsyviu elgesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.