K.Brazauskienės sūnus E.Butrimas ir vėl nepasirodė Klaipėdos teisme

Po 3 valandų jam buvo nustatytas 1,46 promilės alkoholio.

Ne kartą už Kelių eismo taisyklių pažeidimus teistas E.Butrimas paskutinįkart nemalonumų prisidarė birželio 30-osios naktį.<br>V.Balkūno nuotr.
Ne kartą už Kelių eismo taisyklių pažeidimus teistas E.Butrimas paskutinįkart nemalonumų prisidarė birželio 30-osios naktį.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Sep 6, 2013, 12:13 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:58 PM

Prašyme pažymima, kad dėl jam inkriminuojamų pažeidimų numatytos griežtos bausmės, todėl advokato pagalba būtina. E.Butrimas teigė nesiekiantis vilkinti bylos ir žadėjo susirasti gynėją per savaitę.

Liepos 15-ąją posėdis neįvyko todėl, kad Kristinos Brazauskienės sūnus ir jo advokatas pateikė teismui prašymą bylos nagrinėjimą nukelti, nes jie nespėjo surinkti visos kaltinamąjį charakterizuojančios medžiagos ir duomenų apie tai, kad jis sumokėjo anksčiau paskirtas baudas.

Ne kartą už Kelių eismo taisyklių pažeidimus teistas E.Butrimas paskutinįkart nemalonumų prisidarė birželio 30-osios naktį. Pusvalandį po vidurnakčio keltu persikėlęs per Kuršių marias ir automobiliu „Porsche Cayenne“ atvykęs į Alksnynės postą jis susinervino, kad reikia ilgai laukti eilėje.

Vyras įjungė garsinį signalą. Pamanęs, kad kas nutiko, prie jo priėjo pareigūnas. Pro atvertą vairuotojo langą jis pajuto alkoholio kvapą. E.Butrimas atsisakė tikrintis blaivumą. Be to, jis neturėjo leidimo vairuoti automobilio - šią teisę jis prarado prieš trejus metus.

Po 3 valandų jam buvo nustatytas 1,46 promilės alkoholio.

Kad išvengtų nemalonumų tąkart E.Butrimas bandė pareigūnui įbrukti kyšį - 600 litų. Už tai jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Į teismą vakar veltui atvyko tądien Alksnynės poste dirbęs Nidos policijos komisariato patrulis Arūnas Pielikis. Jam E.Butrimas norėjo įsiūlyti kyšį.

Pareigūno teigimu, vairuotojas dėmesį į save atkreipė garsiniu signalu. A.Pielikis nepažino E.Butrimo, tik vėliau kažkas pasakė, kad jis - K.Brazauskienės sūnus.

Kitas teismo posėdis įvyks rugsėjo 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.