Rachinšteinų arsenalas: tėvo ginklai – suktybės, o sūnaus – smūgiai

Šešėlinio milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus merginai prakirto antakį. Chuliganas gali išsisukti, nes gražuolė, kuri konkurse „Mis Lietuva” laimėjo „Mis publikos” titulą, regis, iš baimės nesikreipė į policiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-18 06:00, atnaujinta 2018-02-22 02:21

Patikimo verslo partnerio įspūdį iš pradžių sugebantis sudaryti šešėlinis milijonierius S.Rachinšteinas apgauna ir prie bankroto priveda juo pasitikinčius verslininkus.

Pasirodo, niekuo dėtu jau sugeba apsimesti ir jo sūnus Erikas Rachinšteinas.

Per praėjusią savaitę kilusį konfliktą E.Rachinšteinas, smogęs į galvą 21 metų Elitai Citovičiūtei ir prakirtęs jai antakį, vaidina auką.

Tailande studijuojantis jaunuolis portalui lrytas.lt pareiškė, kad E.Citovičiūtė konfliktą pradėjo pirmoji: „Ji man trenkė galva, o aš trenkiau atgal.

Skamba kiek žiaurokai, tačiau ji man yra niekas.

Manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs.

Kas ji tokia, kad galėtų elgtis kaip visiškai neišauklėta, nieko negerbianti panelė. Gal tik kiek per stipriai aš ją tada pamokiau, tačiau yra taip, kaip yra.”

Žaizdas besigydanti E.Citovičiūtė kalbėjo kitaip.

Anot jos, E.Rachinšteinas priekabiavo, bet buvo atstumtas. Gražuolės dėmesio nesulaukęs vaikinas įpyko ir savo galva trenkė jai į galvą.

Išvydęs kruviną merginos galvą, E.Rachinšteinas puolė rėkti ir keiktis.

„Pasipylė kraujas, apsvaigau, teko keliauti į ligoninę. Man praskeltas antakis. Siūlė yra trijų centimetrų”, – pasakojo E.Citovičiūtė.

Siūlę ir patinusią akį ji iki šiol slepia po tamsiais akiniais.

Mergina jau visą savaitę jaučia traumos pasekmes ir piktinasi, kad E.Rachinšteinas jos net neatsiprašė.

Teisėsaugos pareigūnai bejėgiai pažaboti aferų meistrą

* Nuo E.Rachinšteino tėvo S.Rachinšteino jaučiasi nukentėję daugybė verslininkų, tačiau teisėsaugos pareigūnai vis neranda už ką nuteisti įžūlaus veikėjo.

* Nukentėję verslininkai pasisamdė advokatus, kurie susistemino visą informaciją apie jo aferas. S.Rachinšteinas gudrauja pristeigęs daugybę įmonių, nors jo pavardės nėra nei vadovų, nei akcininkų sąrašuose.

* Su S.Rachinšteinu susijusios įmonės už skolintus pinigus įgyja daug nekilnojamojo turto.

* Kai kreditoriai pradeda reikalauti pinigų, didžioji dalis vertingų objektų parduodama kitai S.Rachinšteino įmonei, o prasiskolinusios bendrovės paskelbiamos nemokiomis.

* Savo įkurtų įmonių vadovais S.Rachinšteinas buvo įdarbinęs ir benamius. Vėliau jiems kartu su savo darbdaviu teko stoti prieš teismą.

* S.Rachinšteinas Mokesčių inspekcijai skolingas kelis milijonus litų, tačiau tų pinigų valstybė taip ir neatgauna. Vienas būdų išsisukti – naikinti dokumentus. Kad ir ką darytų Mokesčių inspekcija, prieš ją iškart išdygsta Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos tyrėjų ir teisėjų statomos užkardos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.