Ant E.Rachinšteino krenta dar vienas šešėlis - šįkart dėl žiauriai sumušto vaikino

Milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas toliau siautėja. Vos prieš savaitę sumušęs grožio konkurso „Mis Lietuva“ dalyvę Elitą Citovičiūtę jis nepasimokė ir toliau veliasi į skandalus. Portalo lrytas.lt redakciją pasiekė informacija, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį jaunuolis viename sostinės restoranų įsivėlė į muštynes ir su draugu žiauriai sumušė 30-metį vaikiną. Dėl rimtų sužalojimų jam prireikė net medikų pagalbos.

Pasak lrytas.lt skaitytojo, naktį iš penktadienio į šeštadienį jo draugą žiauriai sumušė milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas.<br>"Facebook" nuotr.
Pasak lrytas.lt skaitytojo, naktį iš penktadienio į šeštadienį jo draugą žiauriai sumušė milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Sep 23, 2013, 3:25 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:49 PM

Į redakciją paskambino T.C. inicialais prisistatęs vaikinas ir papasakojo apie Goštauto gatvėje esančiame „Basilico“ restorane sumuštą draugą T.K. Pasak jo, bičiulį sumušę vaikinai – E.Rachinšteinas ir viename sporto klubų treneriu dirbantis Artūras Šimkus. Tiesa, kol kas tokios informacijos dėl įtariamųjų policijos pareigūnai nepatvirtina, tačiau patikina – incidentas buvo užfiksuotas.

„Draugas tik išėjo iš tualeto ir jį iškart užpuolė“, – pasakojo T.C. Jo teigimu, pirmiausiai vaikinai trenkė jo galvą į sieną, vėliau šis parkrito ant žemės ir tuomet buvo suspardytas. Didžiausius smūgius teko atlaikyti galvai ir veidui – lūžo nosis, skruostikaulis.

Iškart po incidento nukentėjusiam jaunuoliui buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, į įvykio vietą atvyko ir policija. Tačiau T.K. sumušę vaikinai iš įvykio vietos spėjo pasišalinti dar iki pareigūnams pasirodant, o nukentėjęs vaikinas buvo išvežtas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę (RVUL) Lazdynuose.

Šiuo metu policija turi oficialią informaciją apie konfliktą, tačiau niekam iki šiol niekas nėra pareiškęs pretenzijų. „Du vyriškiai sumušė kitą, trečiąjį asmenį ir pasišalino. Nukentėjusysis prašomas atvykti į policiją ir duoti parodymus, tačiau iki šiol jis dar nesurado laiko pabendrauti su pareigūnais. Kol kas vyksta įvykio aplinkybių tikslinimas“, – portalui lrytas.lt teigė Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius.

Šeštadienį 6 val. 15 min. iš RVUL policija gavo pranešimą, kad 1 val. 42 min. T.K. ligoninėje atsidūrė dėl kraujuojančios žaizdos galvoje. Jis buvo atvežtas į ligoninę dėl nosies kaulų lūžių.

Restorane įvykusias muštynes, pasak T.C. matė visi restorano darbuotojai, tačiau portalui lrytas.lt pasiteiravus apie tai plačiau, „Basilico“ personalas tikino nieko apie savaitgalį vykusį įvykį nežinantis. „Nieko nežinau, aš nedirbau, niekas čia neįvyko, negaliu nieko pakomentuoti“, – žodžius lyg žirnius išbėrė situaciją paprašyta pakomentuoti darbuotoja. Tačiau kalbėti ji taip skubėjo, kad net neleisdama įsiterpti kone vidury pokalbio padėjo ragelį.

Atsiliepusi mergina pradžioje sakė nieko nežinanti ir skubėjo perduoti telefoną viršininkui.

Tačiau restorano savininku prisistatęs vyras apie įvykį kalbėti taip pat nepanoro. „Lietuviškai jums sakau, neskambinkite ir neklausinėkite. Girdėjote? Nieko nekomentuosiu , – griežtai sakė jis. – Tai yra privatu. Nenoriu nieko pasakoti. Nesvarbu, įvyko kas nors ar neįvyko.“

Lrytas.lt redakcijai kol kas su E.Rachinšteinu ir su A.Šimkumi nepavyko susisiekti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.