Maskvoje apvogtas P.Vanago namas

Maskvos policija ieško asmenų, kurie apvogė žymaus lietuvių čiuožėjo Povilo Vanago užmiesčio sodybą. Šiuo metu pareigūnai tebeskaičiuoja, kiek tiksliai dailiojo čiuožimo meistras patyrė nuostolių, tačiau jau aišku, kad dingo keli nešiojamieji kompiuteriai ir asmeniniai sportininko daiktai.

P.Vanagas pasakojo, kad buvo įsilaužta į jo namus Burcevo kaime, vadinamajame „Naujosios Maskvos“ regione.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
P.Vanagas pasakojo, kad buvo įsilaužta į jo namus Burcevo kaime, vadinamajame „Naujosios Maskvos“ regione.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ITAR-TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-09-25 20:19, atnaujinta 2018-02-21 19:29

Pranešimas apie vagystę buvo gautas pirmadienį vėlai vakare. Policijos duomenimis, vagys į pastato vidų pateko per langą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

43 metų čiuožėjas pasakojo, kad buvo įsilaužta į jo namus Burcevo kaime, vadinamajame „Naujosios Maskvos“ regione.

„Anot P.Vanago, dingo kompiuteriai ir apranga pasirodymams. Pats sportininkas įvertino patirtus nuostolius keliais milijonais rublių“, - praneša Rusijos sostinės policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.