J.Valančiūnas: „Gal mano motoroleris kam nors suteiks laimės“

„Įdomiai čia viskas vyksta, – ištarė Jonas Valančiūnas. – Čia gyvename, čia augame, čia kaunamės už Lietuvą, o tuo metu kažkas savinasi svetimus daiktus.“ Su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine ką tik Europos čempionato sidabrą iškovojęs vidurio puolėjas taip sureagavo į žinią, kad buvo pavogtas jam priklausantis motoroleris „Piaggio Vespa“. Tiesa, motorolerį 213 cm ūgio krepšininkas vairuodavo ne pats. Tai buvo dovana jo draugei Eglei Ačaitei.

J.Valančiūnas negali vairuoti motorolerio – krepšininkams tai yra draudžiama, nes ši transporto priemonė nėra saugi.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
J.Valančiūnas negali vairuoti motorolerio – krepšininkams tai yra draudžiama, nes ši transporto priemonė nėra saugi.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Šilinskaitė

Sep 26, 2013, 2:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:47 PM

NBA komandos „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas negali vairuoti motorolerio – krepšininkams tai yra draudžiama, nes ši transporto priemonė nėra saugi. Todėl J.Valančiūnas labiau susinervino dėl viešojoje erdvėje pasirodžiusios žinios, kad pavogtas jo motoroleris, o ne dėl pačios vagystės.

„Dabar gali atrodyti, kad aš vairuoju tą motorolerį, nors to daryti negaliu“, – paaiškino krepšininkas.

8 tūkst. litų kainuojantį „Piaggio Vespa“ jis padovanojo savo draugei E.Ačaitei, nors motoroleris ir buvo registruotas J.Valančiūno vardu. Požeminėje aikštelėje Mindaugo gatvėje Vilniuje stovėjęs raudonos spalvos motoroleris dingo, kol vidurio puolėjas su Lietuvos rinktine kovojo Europos čempionate Slovėnijoje.

„Piaggio Vespa“ nebuvo draustas kasko draudimu, nes draudikai to nedaro. „Tas motoroleris buvo labai gražus. Tikiuosi, jis kam nors suteiks laimės. Nieko nekaltinu, kas buvo, tas, tik šiaip nesmagu. Bet suprantu, kad kažkas iš to gyvena“, – sakė J.Valančiūnas.

Pirkti naujo motorolerio jis kol kas neketina.

Penktadienį „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas jau išskrenda į Kanadą, kur pradės rengtis naujam NBA sezonui.

„Šiek tiek pailsėjau, nors nebuvau labai pavargęs. Jaučiuosi puikiai“, – tvirtino J.Valančiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.