Per kratą pareigūnai rado naminės degtinės

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai kratos metu pas Purvėnų kaimo (Šalčininkų r.) gyventoją rado apie 10,5 litro skaidraus skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą ir 5 butelius stiprių alkoholinių gėrimų be banderolių.

Rasta naminė degtinė paimta, pilietei T.D. gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.<br>Policijos nuotr.
Rasta naminė degtinė paimta, pilietei T.D. gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-30 16:14, atnaujinta 2018-02-21 15:46

Prevencijos poskyrio pareigūnai, gavę anoniminės informacijos apie asmenį galbūt vykdantį neteisėtas veikas, susijusias su naminės degtinės apyvarta, pradėjo kaupiamąją bylą. Surinkę pakankamai duomenų ir gavę teismo sankciją kratai, praėjusią savaitę policijos pareigūnai organizavo patikrinimą pas Kalesnininkų seniūnijos, Purvėnų kaimo gyventoją (gim. 1950 m.).

Kratos metu gyvenamojo namo virtuvėje, viryklės apatiniame stalčiuje, pareigūnai rado apie 10,5 litro naminės degtinės supilstytos į įvairias plastikines talpas, o gyvenamuosiuose kambariuose rado 1 butelį degtinės ir 4 butelius brendžio be banderolių. Taip pat buvo rasti plastmasiniai indai, skirti matuoti ir pilti alkoholį.

Dėl šio fakto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rasta naminė degtinė paimta, pilietei T.D. gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Atkreiptinas dėmesys, kad ši pilietė už naminės degtinės realizavimą einamaisiais metais buvo jau bausta administracine tvarka.

Policija ragina gyventojus, turinčius informacijos apie gaminamą ir realizuojamą naminę degtinę ir kitas neteisėtas veikas, pranešti policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.